Instruktör Betygskurs

Morningstar Flight Academy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Instruktör Betygskurs

Morningstar Flight Academy

Behöver du bygga timmar? Bli instruktör!

Vad är en instruktörs betygslicens?

Om du för närvarande håller en kommersiell pilotlicens (CPL) och undrar hur du kan öka din anställbarhet i luftfarten kan du antingen göra en Multi-Engine Command Instrument Rating (MECIR) eller en Flight Instructor Rating (FIR).

Flight Instructor Rating är en äkta karriärstart. Med det kan du börja med betyg 3, och arbeta dig upp till Grade 1 eller till och med Chief Flying Instructor. Därefter kan du som instruktör bygga dina flygtider, vilket gör dig mer attraktiv för flygbolagen. Detta är bara toppen av isberget, så vi ville dela våra fem bästa sätt att en flyginstruktörsklassificering kan gynna din pilotkarriär.

SÄKER DITT FÖRSTA JOBB MED ÖVRIGT NÖDVÄND

Flyginstruktörens betyg krävs för att innehas av kommersiella pilotillståndshavare för att vara anställd som flyginstruktör i syfte att leverera utbildning till studenter. Om du är intresserad av att bli flyginstruktör, så har du tur - flyginstruktörer är i hög efterfrågan just nu och förväntas förbli så i många år framöver. Det är ett enkelt sätt att landa ditt allra första flygande jobb.

BYGG DIN CAREERPATH

Piloter väljer att bli flyginstruktör av många anledningar. Det kan vara ett drömjobb och en primär inkomstkälla, och det är nästa steg på vägen till att bli flygbolag.

Flygbolag föredrar piloter som är utrustade med en Flight Instructor Rating som de begrepp som den instruerande miljön deployerar liknar cockpitresurshantering. Dessutom kräver kontroll och träningspositioner inom flygbolagen också en FIR.

BLI EN KVALIFIERAD FLYGINSTRUKTÖR

Junior-klass 3-instruktörer kan bygga flygtimmar genom att undervisa nästa generation piloter hur man flyger ett flygplan.

För att bli kvalificerad flyginstruktör måste du ta FIR-programmet. Du kan välja att göra antingen ett Rekreationsflyg (RA) FIR-program eller ett General Aviation (GA) FIR-program, eller båda. RA

HITTA DITT LIDDOM FÖR INSTRUKTION OCH UNDERSÖKNING

Ett viktigt element för att bli flyginstruktör måste vara din passion för att instruera och undervisa. Vissa människor ser flyginstruktörsarbetet som en stegbräda, eftersom det kan bygga flygtimmar för att komma in i flygbolag, oavsett studerandes lärande erfarenhet.

Denna roll är mer lämplig för piloter som har lidenskap och tålamod att instruera och ha bättre kommunikationsförmåga för att undervisa studenter från olika länder och bakgrunder.

Om du hittar din riktiga passion för att vara en flyginstruktör kan du fortsätta att utöva högre nivåer av instruktioner, till exempel Graduate 2 eller Grade 1 instruktör eller en SACAA-godkänd testperson. Vissa flyginstruktörer blir så småningom skolans Chief Flying Instructor (CFI) eller ens öppna sina egna flygskolor.

FÅ DIN KLAR FÖR VARJE FRAMTIDIGA FLYGPOSITION

Att bli en erfaren flyginstruktör presenterar en alternativ tillträde till branschen till en charterpilot och en som också kan förbättra dina chanser att bli kontroll och utbildningsansvarig i en flygmiljö om din karriär ska ta den riktningen.

Varje flygande position har ett träningselement till det, från att introducera en pilot till ett nytt flygplan eller förklara nya regler och föreskrifter. Därför är en Flight Instructor Rating praktiskt taget alltid fördelaktig.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad September 19, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Cape Town, Western Cape
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Sydafrika - Cape Town, Western Cape
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan