Instrument Betyg Kurs

Legacy Aviation

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Instrument Betyg Kurs

Legacy Aviation

Förbättra säkerheten genom att bli en instrumentpilot.

Airbus A320 autopilot instrumentpanel och kontroller. Flight Control Unit (FCU) med knappar, ratt och knappar.

Det är ett känt faktum att flygning på natten är mycket svårare än att flyga under dagen. Med detta sagt, i både Kanada och Europa krävs ett instrumentbetyg enligt lag för att flyga på natten. Med en instrumentbehörighet är en professionell privatpilot inte längre begränsad till att flyga endast genom visuella referenser. Han kan nu gå in i molnen för första gången och flyger enbart av instrumenten i cockpiten. Att ha ett instrumentbetyg ger dig lugn och ro under låg sikt och lågt tak.

Alla elever tränas kraftigt på instrument som flyger i vår flygsimulator såväl som i ett fysiskt flygplan. Navigering i både en simulator eller ett verkligt flygplan kräver stort fokus på varje enskilt instrument, vilket gör det möjligt för eleven att perfekta sin instrumentflygning utan att använda visuella referenser. Under träningen ska studenten bli utbildad att flyga på instrument under stigningar, nedstigningar, rak och jämn flygning, standardrörelser, branta varv, hållmönster, precision och otillräckliga tillvägagångssätt, normala procedurer, onormala procedurer och nödprocedurer. Ytterligare ämnen som omfattas av kursen är ATC-kommunikation, navigering från en flygplats till en annan, planering före flygning, bränsleplanering, instrumenttest före start, väderutvärdering och Cockpit Resource Management. CRM är användningen av alla tillgängliga resurser som innefattar situationsmedvetenhet, optimalt beslutsfattande, kommunikation, stress och en diskussion av olika scenarier som en instrumentpilot kan stöta på.

Studentpiloter som genomgår instrumentutbildning kommer alltid att utbildas av en certifierad instrumentpilot och utvärderas av deras instruktör på varje flygning. Alla praktikanter måste uppfylla de minimala FAA-kraven och få vad som krävs för att de ska vara bekväma med instrumentflygning och kan genomföra en säker operation. Instruktörsledaren kommer att fatta det slutliga beslutet för att bestämma om och när studenten kan eller kommer att vara planerad till sin skriftliga tentamen eller flygprov. Vi tror att det är absolut ingen mening rusar en elev genom instrumentutbildning eftersom varje person lär sig i sin egen takt. När du är licensierad kommer studenten, nu pilot, att kategoriseras som en professionell privat pilot med ett instrumentbetyg. Det är nu upp till dig att behålla din kompetens genom att fortsätta att öva vad du har lärt dig.

Minsta totala beräknade utbildningskostnad

Piper Warrior PA28-161 Cessna Skyhawk C172 Grumman Tiger AG5B Piper Archer II PA28-181
$ 12.015
100% förskottsbetalning (spara 10%)
$ 12.204
100% förskottsbetalning (spara 10%)
$ 12.771
100% förskottsbetalning (spara 10%)
$ 12.582
100% förskottsbetalning (spara 10%)
40 timmars flyguthyrning 40 timmars flyguthyrning 40 timmars flyguthyrning 40 timmars flyguthyrning
40 timmar flyginstruktion 40 timmar flyginstruktion 40 timmar flyginstruktion 40 timmar flyginstruktion
30 timmars markinstruktioner 30 timmars markinstruktioner 30 timmars markinstruktioner 30 timmars markinstruktioner
Medicinsk certifiering Medicinsk certifiering Medicinsk certifiering Medicinsk certifiering
Skriftligt prov Skriftligt prov Skriftligt prov Skriftligt prov
Checkride Checkride Checkride Checkride
Betala när du går kostar: $ 13,350.00 Betala när du går kostar: $ 13,560.00 Betala när du går kostar: $ 14,190.00 Betala när du går kostar: $ 13,980.00

Finansiering tillgänglig

Flygdäck av moderna flygplan. Piloter på jobbet. Solnedgång från flygplanets cockpit.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
110 Öppettider
Heltid
Price
Pris
13,350 USD
Betala när du går kostar för Piper Warrior PA28-161; $ 13,560.00 Betala när du går ut för Cessna Skyhawk C172; $ 14,190.00 Betala när du går ut för Grumman Tiger AG5B; $ 13,980.00 Betala när du går för Piper Archer II PA28-181
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Philadelphia, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Philadelphia, Pennsylvania
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan