Läs den officiella beskrivningen

INTEGRERAD '' OLYMPUS '' noll - ATT ATPL frysta

OLYMPUS Aviation Academy har utvecklat en grundlig integrerat pilot träningsprogram för att få eleverna fram till kunskaper så att de fungerar som co-piloter på enkla och / eller flermotoriga flygplan i kommersiell flygtransport och fortsätta sin karriär inom flyget.

Den integrerade utbildning är en heltid från noll timmars erfarenhet genom att få en frusen EASA ATPL (fATPL) inklusive engelska språkfärdighet (ICAO) och MCC certifikat.

När du väljer att anmäla sig till en integrerad kurs du har valt att bli en professionell pilot delta i en heltid, inklusive dag till dag marken och flygutbildning.

Pre Krav:

  • Minimiåldern för inträde i OLYMPUS Aviation Academy Professional Flight Training är 18 år.
  • Flytande engelska.
  • Innehavare av ett giltigt EASA läkarintyg klass 1.

Kurslängd:

Före kursstart studenten krävs för att slutföra registreringsprocessen genom att skicka in ATPL Ansökningsblankett åtföljs av en EASA Medical klass 1-intyg, en kopia av ett ID eller pass, en kopia av en gymnasieexamen (eller motsvarande) och 4 fotografier.

Regelbundet flygutbildningen börjar ungefär en månad efter starten av kursen och går kontinuerligt från den punkten och framåt. eleven har dock välja att påbörja utbildning vid ett senare tillfälle. Minimilängden för ATPL-kursen är 12 månader och högst 36 månader. I OLYMPUS Aviation Academy den genomsnittliga tid som krävs för att slutföra ATPL kursen är 12 - 14 månader, inklusive alla utbildning och tentor.

  • Icke-europeiska medborgare är skyldiga att ansöka om VISA.
  • Olympus Aviation Academy hanterar alla viseringsförfaranden.

Ansök så snart som möjligt, för att reservera en plats och börja studera via vår e-learning system, innan ankomst. Du kan starta ATPL Modular / Distansutbildning när som helst.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Olympus Aviation Academy »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 - 14 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum