Läs den officiella beskrivningen

BLI generella engelska kurser är utformade för studenter som vill förbättra sin exakthet och flyt när de kommunicerar på engelska. Oavsett om du vill lära dig engelska för arbete, resor, skolan eller bara för nöje, hjälper BLI dig att uppnå dina mål.

BLI erbjuder ett brett utbud av språkprogram som passar alla studerandes behov. Med ett brett utbud av scheman och program kan vi ta dig från grundläggande kommunikation till avancerad akademisk kompetens genom engagerande och dynamiska lektioner levererade av erfarna lärare som förstår dina motivationer och ambitioner.

Intensiv

30 lektioner per vecka

För studenter som vill ta sin språkinlärning till nästa nivå bygger detta alternativ på den dagliga kompetensen och språkfokuset med möjlighet att utvecklas inom specifika områden. Genom en kombination av uppgiftsbaserad lärande och traditionella färdighetslektioner kommer du att vara en del av en klass med ett specifikt mål i åtanke där alla språkområdena används aktiveras naturligt och effektivt.

Klass schema

  • Må - ti: 9:00 - 3:15
  • Fredag: 9:00 - 12:20

Klasser

Kommunikativ grammatik

I denna klass kommer du att utforska grammatiska begrepp som är lämpliga för din nivå. alltid i sammanhang och genom intressanta teman. Tillvägagångssättet är kommunikativt och studentcentrerat, det finns många möjligheter att upptäcka och öva målspråket.

Integrerade färdigheter

I denna klass får du möjlighet att träna de fyra språkkunskaper: lyssna, tala, läsa och skriva. Grammatik och ordförråd integreras i varje lektion och metoden för utvärdering är kontinuerlig bedömning.

Kommunikationsverkstad

Här får du möjlighet att lägga allt du har lärt dig i de första två kvarteren till praktiken! Denna klass är inriktad på kommunikation och flyt, och aktiviteterna är utformade för att vara roliga och dynamiska.

Specifika färdigheter

Denna klass fokuserar på en specifik färdighet (lyssna, tala, läsa eller skriva) genom projektarbete och uppgiftsbaserat lärande. Du kan öva dina skriftliga färdigheter genom att producera en skoltidning eller utveckla dina lyssningsförmågor genom att utforska världen eller radio och podcaster.

Valfri

Här är en möjlighet att lära sig engelska för specifika ändamål. Du kan hjälpa dina yrkesmässiga möjligheter genom att ta International Business English, eller få överförbara färdigheter som att ge en effektiv presentation!

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från BLI Language Schools »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum