Intensiv engelska för akademiska ändamål

Allmänt

Programbeskrivning

Året runt Intensivt engelska program

Det intensiva engelska programmet arbetar året runt. Det tjänar studenter som är intresserade av att studera engelska intensivt (20 timmar per vecka) och vill förbättra sina engelska färdigheter för akademiska eller professionella ändamål.

Det intensiva engelska programmet på English Language Institute

English Language Institute (ELI) är ett heltidsintensivt engelska program för att förbereda internationella studenter för antagning till en amerikansk högskola eller universitet genom att utveckla akademiska, professionella och sociala engelska färdigheter.

Institutet ligger på campus i North Central College , ett fyraårigt omfattande liberal arts universitet i Naperville, Illinois.

Som student vid Engelska Språkinstitutet kommer du att uppleva:

  • 20 timmar per vecka i klassrumsinstruktion
  • Full tillgång till North Central dator-, rekreations-, kultur- och hälsovårdsanläggningar
  • Gratis campusinternet
  • Deltagande i International Club, en av de mest aktiva klubbarna på campus
  • Program för vänskapsfamilj
  • Specialkurser och utflykter i området
  • Bekvämt bostad i campusbostadshallar med amerikanska grundstudenter
  • Dagliga möjligheter att interagera med studenter i USA
  • Gångavstånd till centrala Naperville och till pendeltåget till Chicago

När du letar efter ett intensivt engelskprogram är det viktigt att välja det program som bäst passar dina behov.

Varför välja ELI?

Högkvalitativa klasser och programmering

Klasser lärs av professionella ESL-instruktörer med avancerade grader för att undervisa engelska som andraspråk. Som elev i ELI kommer du att fördjupa dig i klasser som hjälper dig att utveckla den akademiska och kulturella kunskaper och färdigheter du behöver för grundutbildning eller forskarskola i USA.

Små, personliga klasser

I ELI har de flesta klasser mindre än 10 studenter. Att ha små lektioner gör det möjligt för våra högutbildade instruktörer att lära känna dig inte bara som en student, men som en person. Vi bryr oss om din framgång, och vi arbetar för att skapa klasser som är utmanande och hjälper dig att snabbt möta dina akademiska mål.

Säker, tillgänglig plats

Alla ELI klasser hålls på North Central College campus i Naperville, Illinois, bara 45 kilometer från Chicago, Illinois. Naperville är en av Money Magazines bästa ställen att leva och har enkel tillgång till Chicago O'Hare International Airport. Vi är också gångavstånd till Chicago tågstationen och till centrala Naperville. Studenterna har enkel tillgång till storstaden medan de bor i en säker, vacker stad.

Akademisk excellens

North Central College har en historia av excellens i akademiker. Forbes tidskrift erkände North Central som en av "America's Top Colleges" och Princeton Review rankades norra centrala som en av "Bäst i Midwest."

Högskolan grundades 1861 och har för avsikt att utveckla ledare som är beredda för den globala arbetskraften. På samma sätt är ELI tillägnad studentens framgång och förbereder eleverna att vara ledare i klassrummet och bortom.

En Pathway till North Central College grundutbildning

ELI är en utmärkt Pathway till en grundexamen vid North Central College . Om du ansöker om ditt program och uppfyller alla akademiska krav utom engelska, kan du vara berättigad till villkorad antagning. Studenter på de övre nivåerna i ELI kan också starta North Central College klasser. Med det här alternativet kan du anpassa dig till högskolekulturen, utveckla din engelska och arbeta din examen samtidigt.

Enastående personal och studenttjänster

Som ELI-student har du full tillgång till alla Nord-Central-tjänster, och det finns många sätt att delta i campusgemenskapen. Vi hoppas att du kan utnyttja vårt bibliotek och handledningstjänster, klubbar, gym och fritidsanläggningar samt hälsovårdscentret.

Personalen i ELI, Center for Global Education and Admission är alla dedikerade till din framgång. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa att du kan övergå från ELI till din grundutbildning, examen eller nästa yrkesstadium.

Vi är också här för att hjälpa dig svara på frågor och lösa problem. Vi vill hjälpa dig att lyckas och vi vill att din tid på North Central ska vara lycklig, produktiv och minnesvärd.

Kalender

English Language Institute (ELI) erbjuder intensiva kurser i engelska året runt. I alla ELI-program accepteras studenter rullande - det finns inga officiella tidsfrister för ansökan . Vi rekommenderar att ELI-ansökningar skickas minst åtta veckor innan varje termin börjar så att studenterna har tillräckligt med tid att slutföra viseringsansökan.

Kalender

English Language Institute har fem 8-veckors löptider under kalenderåret. Studenter har fem inträdespunkter där de kan börja sina studier. Våra läsår är i linje med North Central College semesterkalender.

Studenterna har studiemöjligheter på heltid och deltid.

För mer information, se våra kalender- och kostnadsberäkningar listade nedan.

Kalenderöversikt för ELI-villkor
Termin Längd Flygplatsupphämtningsdag Orientering Klassdatum
Våren 2020 8 veckor 2 januari 2020 3 januari 2020 6 januari - 28 februari 2020
Vår B 2020 8 veckor 5 mars 2020 6 mars 2020 9 mars - 1 maj 2020
Sommaren 2020 8 veckor 4 juni 2020 5 juni 2020 8 juni-31 juli 2020
Engelska språkinstitutets kostnadsberäkningar: hösten 2019-våren 2020

Kostnader: Höst A 2019-Vår B 2020 (8 veckors villkor)
Undervisning $ 3,000.00
Rum
Höst A 2019-Vår B 2019-2020 per kursavgift (8 veckor)
Undervisning $ 750.00
Bokningsavgift $ 25.00
Total kostnad per kurs $ 775,00

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Founded in 1861 and home to 2900 students, North Central offers a safe, affordable, hands-on, campus-based American university experience in a terrific location. Our career-focused liberal arts educat ... Läs mer

Founded in 1861 and home to 2900 students, North Central offers a safe, affordable, hands-on, campus-based American university experience in a terrific location. Our career-focused liberal arts education - with particular strengths in business, global studies, and STEM fields - offers critical thinking and communication skills, deep subject knowledge, and life skills learned in small, faculty-taught classes and practical experiences in Naperville/Chicago, Illinois. A Bachelor’s degree from North Central is your first step to a challenging, fulfilling career. Läs mindre