Läs den officiella beskrivningen

Design Thinking är en innovativ metod som bygger på en human-centrerad strategi som försöker lösa komplexa problem med design. Det är en metodik som fokuserar på att hitta unika lösningar i vardagens utmaningar.

Kvadrat: 20

Varaktighet: 5 dagar (35h) med praktisk komponent

Ansikte mot ansikte kurs i London, Madrid och Porto

Datum som ska meddelas kort - var uppmärksam på LSDM-webbplatsen

Kursöversikt


Designad och skapad för kreativa, artister, administratörer, entreprenörer och personer intresserade av praktisk träning, med verklig tillämplighet inom Design Thinking.

Vårt designtänkande kursprogram presenterar definitioner och begrepp relaterade till kreativitet och design. Det kommer att låta deltagarna utforska vilken kreativitet som är i design och låter dem också relatera kreativitetsmetoder till olika begrepp, nämligen människors behov, konsumenternas behov och användargränssnittet. Under hela kursen kommer deltagarna att genomföra grupparbete och genomföra kreativa processer med hjälp av olika tekniker relaterade till utveckling av kreativa färdigheter.

Som ett resultat av exponering mot olika modeller och metoder kommer deltagarna att bli mer skickliga vid brainstorming, sidodänkande och sammanlänkning av idéer för att lösa designproblem.


Flerspråkig lärare

Skriftligt innehåll av kursen finns på spanska, engelska och portugisiska.


program


DAG 1

Introduktion till designtänkande - tidigare och nuvarande

I den första modulen presenterar vi nyckelkomponenterna för designkunskap i ett tillvägagångssätt för tidigare och nuvarande. Ett bredare perspektiv kommer att presenteras, det vill säga kunskap om tankesättet och processernas processer. I slutet av dagen delas deltagarna i grupper och uppmanas att lösa en praktisk utmaning genom att skapa en gruppmural i Trello.


DAG 2

Utforma som kontextualisering och utformning av problemet

Komponent nummer två syftar till att ge deltagarna en djupare förståelse av den föregående modulen, betonar den systemiska naturen hos designen och vad detta kräver av designprocesser. Deltagarna kommer att fortsätta utmaningen från den tidigare komponenten, fortsätta att kontextualisera problemet och de olika sätten på vilka det påverkar designprocessen.


DAG 3

Designmodeller och processer

Efter att ha förstått den mentala karaktären av sinnsdesign, kommer vi i komponent nummer tre att beskriva de olika modellerna som hjälper till att strukturera designprocessen genom forskningsmetoder, prototyper och test. I den andra delen av denna komponent kommer vi att ta itu med de vanligaste metoderna för observation och deltagande, såsom användarupplevelse metod, deltagande metoder och kvalitativ analys. Vi presenterar begreppet ideation, med tanke på att de olika ramarna och kontexten i designproblemet måste kombinera kunskapen på flera områden.


DAG 4

Design som outsourcing och experiment

I komponent nummer fyra fortsätter deltagarna att utveckla sitt grupparbete. Efter att ha tänkt på en idé kommer grupperna att slutföra designövningen, skapa skisser och modeller och diskutera dem för att komma fram till en gemensam slutsats. Slutligen kommer grupperna att fatta beslut om det lämpligaste sättet att skapa det slutliga projektet.


DAG 5

Skapandet av slutprojektet

På den sista dagen avslutar grupperna sina slutliga projekt (tillämpar alla begrepp, metoder och metoder som förvärvats under hela kursen) och kommer att ha utmaningen att presentera sitt arbete, debattera idéer och nya sätt att utveckla kreativt tänkande.


priser

All inclusive: undervisning, intensiv kurs, dagspension, studiemedel och slutbevis


villkor:

1: a priset upp till 30 månader före startdatumet

2: a priset upp till 15 dagar före startdatumet

3: e priset upp till 7 dagar före och efter datum

Betalning via banköverföring

Program undervisas på:
Spansk
Engelska
Portugisiska

Se 1 fler kurser från London School of Design and Marketing (ES) »

Senast uppdaterad April 17, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
5 dagar
Heltid
Pris
890 GBP
Första priset med allt ingår: London £ 1,000, Madrid £ 890, Porto £ 890. Andra pris med allt ingår: London £ 1.100, Madrid £ 990, Porto £ 990. Tredje priset all inclusive: London £ 1.250, Madrid £ 1.100, £ 1.100 Porto. Dagen själv
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Presentación de LSDM

Asociación con la University for the Creative Arts

Testimonios de Alumnos LSDM