Read the Official Description

Varför Intensive Course in Design Thinking?

Design Thinking är en innovativ metod som bygger på en human-centrerad metod som försöker lösa komplexa problem med design. Det är en metodik som fokuserar på att hitta unika lösningar på vardagens utmaningar.

Platser: 20

Varaktighet: 5 dagar (35h) med praktisk komponent

Kursöversikt

Skapat och inriktat på kreativa, artister, chefer, entreprenörer och personer intresserade av praktisk träning med verklig tillämplighet inom Design Thinking.

Programmet Thinking Design Course introducerar definitioner och begrepp kreativitet och design. Det låter dig utforska vilken kreativitet som är i design och relatera kreativitetsmetoder med begrepp om människors behov, konsumentbehov och användargränssnitt. Under hela kursen kommer deltagarna att utveckla grupparbete och genomföra kreativa processer med hjälp av olika tekniker relaterade till utveckling av kreativa färdigheter.

Som ett resultat av exponering mot olika modeller och metoder kommer deltagarna att bli mer skickliga vid brainstorming, sidodänkande och sammankoppling av idéer för att lösa designproblem.

Flerspråkig lärare.

Skriftligt kursinnehåll tillgängligt på engelska, spanska och portugisiska.

73151_designthinkingshortcourse.jpg

program

DAG 1

Introduktion till tänkande design - tidigare och nuvarande

I den första modulen presenteras de grundläggande aspekterna av kunskapen om design i ett tillvägagångssätt för tidigare och nuvarande. Ett bredare perspektiv kommer att presenteras, det vill säga kunskapen om tankegången och processernas processer. I slutet av dagen delas deltagarna i grupper och kommer att få en praktisk utmaning att lösa genom att skapa en gruppmural på Trello.

DAG 2

Utforma som sammanhang och inramning av problemet

Modul nummer två fördjupar förståelsen av den föregående modulen, betonar den systemiska karaktären av design och vad det kräver av designprocesser. Utmaningen som föreslås i den tidigare modulen följs upp genom att kontextualisera problemet och de olika sätten på vilka det påverkar konstruktionsprocessen.

DAG 3

Designmodeller och processer

Efter förståelse av designtänkandeens holistiska karaktär beskriver modul nummer tre olika modeller som hjälper till att strukturera designprocessen genom forskningsmetoder, prototyper och test. I den andra delen av modulen, kommer de vanligaste metoderna för observation och deltagande såsom metoden att diskuteras resan kund (användarupplevelse) delaktighet och kvalitativa analysmetoder. Det kommer också att introducera ideen, och komma ihåg att de olika ramarna och kontexten i designproblemet bör kombinera kunskapen om olika områden.

DAG 4

Design som externisering och experiment

I modul nummer fyra fortsätter vi att bygga grupparbetet. När tanken är tänkt kommer grupperna att slutföra designövningen, skapa skisser och modeller och diskutera dem för att komma fram till en gemensam slutsats. Slutligen kommer grupperna att fatta beslut om de lämpligaste sätten att bygga det slutliga projektet.

DAG 5

Skapandet av slutprojektet

På sista dagen kommer grupperna att slutföra sina slutliga projekt (tillämpa alla begrepp, metoder och metoder som förvärvats under hela kursen) och kommer att bli utmanade att presentera sitt arbete, diskutera idéer och nya sätt att utveckla kreativt tänkande.

Obs: Alla deltagare kommer att få ett examensbevis / deltagarbevis och kan få en giltig rabatt på 12 månader vid registrering av en av LSDM-kurser.

priser

London

Madrid

harbour

1: a priset med alla ingår

1 000 £

£ 890

£ 890

2: a pris med alla ingår

1 100 £

990 £

990 £

3: e priset med alla ingår

1 250 £

1 100 £

1 100 £

På dagen med allt ingår

£ 1.500

1 250 £

1 250 £

* All Inclusive: undervisning, intensiv kurs, dagliga kaffepaus, studiemedel och slutbevis

villkor:

1: a priset till 30 april

2: a priset fram till 23 maj

3: e pris: senare datum

Betalning via banköverföring

Program taught in:
Portugisiska
Engelska
Spansk

See 1 more programs offered by London School of Design and Marketing (PT) »

Last updated March 29, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juni 2019
Duration
5 dagar
Heltid
Pris
1,000 GBP
London: 1: pris: £ 1000, andra pris: £ 1100, 3: pris: £ 1250, på dag: £ 1500 / Madrid: 1 pris: £ 890, 2: pris: £ 990, 3: pris: £ 1100, på dagen: £ 1250 / Port: 1: pris: 890 kr, 2: pris 990 kr, 3 pris: 1100 £, på dag: 1250 £
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum