Read the Official Description

Översikt

Denna intensiva spanska kurs består av 20 spanska lektioner per vecka plus ytterligare fem kultur- och konversationsverkstäder. Lär dig snabbt och effektivt, förbättra din flyt och kommunicera på spanska med tillförsikt.

Vem är det här programmet utformat för

Studenter som startar en Intensive Plus-kurs försöker lära sig spanska och förbättra sin nivå på lite tid, som vill göra det mesta av klasserna genom att delta i dem. Dessutom har de ett speciellt intresse för konversationsklasser eftersom deras mål är att kommunicera och tala spanska varje dag.

Tack vare de mindre grupperna kan varje elev aktivt delta och vara förlovad i klassen. Lärare kan svara på elevernas behov om de har några frågor och låta eleverna dela med sig av vad de har lärt sig med sina klasskamrater.

Vad du kan förvänta

Denna kurs är perfekt för dig att snabbt förbättra din spanska nivå och, särskilt, för att försäkra din konversation flytande. Förutom de intensiva spanska klasserna, som hjälper dig att utveckla din nivå på kort tid, är kultur- och konversationsverkstäderna ett roligt och underhållande sätt att interagera med dina klasskamrater och gräva i den spanska kulturen.

Och, om du fortfarande vill ha mer, ger vi dig idéer för att komplettera din kurs: Lägg till privata lektioner, en specialisering i spanska eller specifika lektioner för att klara DELE-provet.

Detta program erbjuds på alla våra platser i Spanien och de flesta destinationer i Latinamerika.

Lyssnarförmågor

Lyttförståelse är en av de svåraste kunskaperna att utveckla i språkinlärning. Detta program är inriktat på att hjälpa dig att skaffa tekniker och strategier för att öka din lyssningsförståelse.

Läskunskaper

Vi visar hur du anpassar ditt läsbeteende för att hantera olika situationer, typer av inmatning och läsändamål. Du kommer att utveckla en uppsättning lässtrategier för varje situation.

Talförmågor

Oavsett vilken förmåga du arbetar, arbetar vi för att hjälpa dig att utveckla den nivåpassade talförmågan så att du kan kommunicera muntligt med medstudenter, dina professorer och lokalbefolkningen.

Skrivkunskaper

Skriva är ett bra sätt att träna tänkande och kommunicera på spanska. Med lite tid och ansträngning och de korrekta mekanismerna som lärarna lär dig kan du skriva flytande på nolltid.

Vocabulary Färdigheter

I klassen kommer du alltid att bli utmanad att utöka ditt ordförråd och lära dig att uttrycka dig själv med mer precision, söka efter nya ord som helt och hållet tar en viss känsla eller situation.

Grammatik färdigheter

Du lär dig att konstruera meningar och stycken på ett tydligt, exakt sätt. Lärargrammatik hjälper dig att strukturera spanska korrekt.

Tillägg för att slutföra ditt program

  • Veckovis DELE Förberedelse lektioner
  • Privata lektioner och semi-privata lektioner
  • Privat online lektioner
  • Spanska och sightseeinglektioner
  • Praktik (minst 8 veckor)
  • Upplev Spanska Fiestas
  • Spanska kultur klasser
Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by Don Quijote Spanish Language Learning »

Last updated June 18, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
Pris
- 1 till 4 veckor: 189 € per vecka. 5 till 11 veckor: 179 € per vecka. 12 till 31 veckor: 169 € per vecka. 32 veckor: 159 € per vecka.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum