Intensiva kinesiska program - Lär dig kinesiska med bara en regel

Silk Mandarin

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Intensiva kinesiska program - Lär dig kinesiska med bara en regel

Silk Mandarin

Intensiv 30

Den intensiva 30-kursen är med 30 lektioner per vecka vår mest immersiva kurs. Det fokuserar på att förvärva högsta nivå av Conversational eller Business Chinese, samtidigt som studenten förbereder den kinesiska HSK-tentamen.

Jämfört med Intensive 20 Course tillåter Intensive 30 Course ytterligare två eftermiddagskurser per dag, där det som har lärt sig på morgonen praktiseras på ett effektivt men roligt sätt på eftermiddagen. Bortsett från det, innehåller den intensiva 30-kursen en fredag ​​eftermiddag ut ur klass Aktivitet: vi tar eleverna utanför, där de kan öva sin Mandarin i den verkliga världen. Klassstorlek är liten med högst 8 studenter.

Intensiva kurser passar bäst för dem som:

• vill förvärva en djup kunskap om mandarin i alla dess aspekter att lyssna, tala, läsa och skriva;

• vill lära sig Mandarin snabbt och fullt ut;

• föredrar att granska och träna i klassrummet istället för bara hemma

Metodik

Vår undervisningsmetodik skiljer oss från andra skolor. Det gör våra elever lär sig snabbare och med roligt. Speciellt vår banbrytande Slow Motion Technique är mycket populär hos våra studenter eftersom det lär dem dem mandarin med bara en regel i stället för dussintals och vilken student skulle inte älska det? Ta en titt på videofliken !

Produkter

I klassrummet använder vi ett paket med inbyggda verktyg för att hjälpa dig att förstå, memorera och använda det kinesiska språket. Bland våra powerpointpresentationer, som visas på en stor skärm, visualiseras kinesiska grammatikkonstruktioner och kinesiska strukturer. Vi använder Talking Flashcards för att hjälpa dig att lära dig de kinesiska tecknen och ge dig en app för att göra dina läxor.

Passera HSK-examen samtidigt

2 IN 1, det är vår läroplan för att lära dig Conversational Chinese / HSK. Med denna läroplan ger vi 2 resultat i 1 kurs. Du kommer att lära dig det dagliga livet Conversational Chinese och (för dem som vill ha det) har möjlighet att klara HSK-tentor samtidigt. Faktum är att vi, enligt vår läroplan, inte behöver ha ytterligare HSK-förberedelsekurser, du kanske vill ta HSK-tentamen, vilket sparar både tid och pengar.

2 PLUS 1, det är vår läroplan för att lära dig Business Chinese / BCT. Som underlag för vår kinesiska undervisning använder vi vår Conversational / HSK Chinese teaching 2 IN 1. Dessutom lägger vi till ordförråd, strukturer och fraser om följande Business Chinese-ämnen, så verkligen 2 PLUS 1. Vår kurs är dock inte lär dig bara dessa typiska affärsrelaterade ämnen men ger dig också inblick i kinesisk affärskultur, manners och etiketter, vilket är av största vikt när man gör affärer i Kina.

vittnesmål

"Under de senaste åren har jag provat över 5 olika mandarinskolor och funnit att Silk Mandarin är överlägset bäst. Vad jag tycker är intressant om Silk Mandarin är att de strävar efter att ständigt förbättra sin undervisningsmetodik, något som är väldigt annorlunda från någon annan Mandarin skolan jag hittills har stött på. Lärarna och ledningen är alla extremt engagerade och passionerade om att lära sig kineser: det är verkligen något speciellt. Efter två års Silk Mandarin deltid studier och ingen tidigare erfarenhet av att studera Mandarin, är jag nu Jag skulle inte ha förväntat mig att förbättra min Mandarin så fort. Den här skolan är verkligen något speciellt och jag har (framgångsrikt) rekommenderat det till många vänner i Shanghai som nu också är fasta kunder. "

Daniel - Nederländerna

"Jag började studera kinesiska på Silk Mandarin efter två av mina vänner med utmärkta kinesiska rekommenderade dem. Jag hade redan bott i Kina i 2 år medan jag arbetade heltid och studerade (halvvägs) på sidan och hade tagit 1 år universitets kinesiska. Men jag kände mig verkligen inspirerad av Silk Mandarin att min studie skulle betala, vilket gav mig mycket energi. En stor del var att jag kunde diktera vad jag ville lära mig och vad som skulle vara användbart för mitt arbete och det dagliga livet. Det var i sig självt bra, men det är inte det som ställer Silk Mandarin förutom andra skolor jag har gått till. Istället lär de stora sakerna som dessa killar lär dig språkets logik, med hjälp av en mycket enkel och lättförståelig metod, men en som jag aldrig någonsin hört någonting om tidigare på universitet eller andra privata skolor. När min lärare började lära mig det här så kom så många stycken samman för mig när det gällde meningsstrukturen och hur kineser fungerar. Jag det nk mitt språk var verkligen inkonsekvent före och jag var aldrig säker på var jag skulle skriva vilka ord eftersom jag visste olika regler men inte en enhetlig. Så jag skulle säga att dessa killar är otroligt vänliga och flexibla och coola, men de vet också riktigt sina saker. Jag är en inbyggd engelsktalande redigering / skrivande professionell som huvudämne upplyst och min kinesiska lärare vet de engelska talen bättre än jag gör - du måste förstå språket för att lära det och dessa killar har det nere :) "

Simone - USA

"Att ha studerat i många språkskolor i olika länder under mitt liv ger mig självförtroendet att säga att Silk Mandarin sticker ut från andra skolor av olika anledningar. Grunden är gjord av entusiastiska och vänliga människor som alltid uppmuntrar vår inlärningsprocess, då är det märkbar hur de verkligen motiveras för att få oss att lära oss genom olika metoder, inte bara genom att använda böcker, utan också erbjuda egna material som flashkort, pratpennor, anpassade appar och till och med sms-grupper för att hålla oss ständigt engagerade och slutligen sin öppenhet att fråga för feedback är legitim och de kommer alltid att försöka förbättra vår erfarenhet med skräddarsydda klasser, enligt våra behov, så gott som möjligt. "

Jess - Brasilien

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 4, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kina - Shanghai, Shanghai
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Kina - Shanghai, Shanghai
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan