Read the Official Description

Intensive English (ESL) Dag Program - 25 timmar per vecka

12 engelska nivåer, plus TOEFL förberedelse

Måndag-fredag, 25 timmar per vecka ILI serverar intensiva engelska dag klasser på två platser: Dupont Circle i Washington, DC och Gaithersburg i Maryland. I Washington, DC erbjuder vi 12 olika 4-veckors nivåer, från nybörjare till universitetsnivå, plus en 8-veckors TOEFL förberedelsekurs. Varje klass omfattar undervisning inom följande områden: lyssna, tala, grammatik, läsning och skrivning.

tidtabell

Intensiva engelska klasser i Washington, DC, inklusive TOEFL förberedelse klassen, träffa 5 lektionstimmar per dag, måndag till fredag, från 9:00 till 14:10, bland annat en 15 minuters morgon paus och en 45 minuters lunchrast.

Startdatum datum~~POS=HEADCOMP

Nya klasser börjar officiellt var 4 veckor. Dock kan eleverna faktiskt in i programmet varje måndag. En placeringstest tillåter oss att placera den studerande på lämplig nivå.

De återstående officiella 2016 startdatum är: 21 november, 19 december. Vi har inte ansökningstidens slut.

De officiella 2017 startdatum är: 17 januari (tisdag), 13 februari 13 mars 10 april 8 maj 5 juni 3 juli 31 juli 28 augusti 25 september 23 oktober 20 november, 18 december. Vi har inte ansökningstidens slut.

Inskrivning

Att anmäla dig till någon av våra engelska eller testa preparatet program ska studenten fylla i en ansökan och betala en $ 50 ansökningsavgift. Minimiåldern är 14. Ansökan kan fyllas i online genom att gå till vår Online ansökan sida, eller den färdiga pappers Ansökningsblankett kan mailas eller faxas. Blivande studenter kan också komma till vår skola och tillämpa personligen. Vi har inte sista ansökningsdag men om F-1 visum krävs ansökan ska lämnas in 6-8 veckor innan den begärda startdatumet. Bostäder är valfritt och kräver en separat bostadsPOS=TRUNC ansökanPOS=HEADCOMP.

I-20 Form / F-1 Student visum

International Language Institute är tillåten, enligt federal lag, att registrera personer med F-1 studentvisum. International Language Institute, dock inte kräver studenterna att ha studentvisum. I-20 formen för en F-1 studentvisum kan utfärdas för elever i vår Intensive English dags program, inklusive TOEFL, GRE och GMAT kurser som är minst 16 år och anmäler i minst fyra veckor. För mer information om hur du skaffar en F-1 Student Visa och kraven för att erhålla en I-20 formen, vänligen gå till vår F-1 visum informationssidan.

PLACERING TESTNING

Alla nya studenter är skyldiga att ta ett språktest vid institutet för att fastställa deras nivå. Detta test är inte ges på nätet. Helst ska det tas före den första dagen i klassen vid institutet.

betalning Policy

Nya studerande: Undervisning för den första cykeln (4 veckor) till ett belopp av $ 780 (eller $ 850 för GRE eller GMAT) måste betalas i sin helhet innan studenten tillåts i klassen. Om studenten anmäler sig till mindre än 4 veckor, har all undervisning skall betalas innan studenten tillåts i klassen.

Advance

Vid slutet av varje fyra veckors-cykel, kan en student passera till nästa nivå, om han / hon har en grad i genomsnitt 70%, och en närvaro genomsnitt på 80%. Om elevens betygsgenomsnitt är under 70%, han / hon kommer att behöva upprepa nivå. Om studentens närvaro är under 80%, han / hon kommer att behöva upprepa nivå. Studentens grad bestäms genom att ta medelvärdet fem kompetensområden: ett genomsnitt av grammatik kapitlet provbetyg, slut lyssnar den bedömning slutliga avläsningen bedömning Den slutliga bedömningen tala, och den slutliga skriv bedömning.

Certifikat och utvärderingar

Alla elever som fullföljer sitt program tilldelas ett intyg om närvaro vid slutet av sina studier på begäran. Alla elever kontinuerligt utvärderas och en utvärderingsrapport finns i slutet av sina studier. För att kvalificera sig för att få ett intyg om närvaro eller en utvärdering från ILI, en student måste upprätthålla närvaro på minst 80%.

Frågor?

Vänligen kontakta vår Antagningen på + 1-202-362-2505 eller ili@ilidc.com.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by International Language Institute (ILI) »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
4 - 52 veckor
Heltid
Pris
780 USD
$ 780 för 4 veckor (100 timmar)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum