Intensive English Program

Northeast Wisconsin Technical College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Intensive English Program

Northeast Wisconsin Technical College

Det intensiva engelska programmet (IEP) vid NWTC är utformat för att förbereda studenterna för de akademiska språkkunskaperna på högskoleutbildning.

IEP erbjuder två nivåer av engelsk instruktion: Intermediate och Advanced. Studenter deltar i klass 4 timmar dagligen i lyssnande / talande, läsning, skrivning och grammatik. Studenter har också tillgång till språklabb för självständig studie och övning på eftermiddagen.

IEP-instruktörerna har många års erfarenhet och har levt och / eller lärt sig omfattande i andra länder.

IEP-alternativ

Kortsiktig kulturfördjupning (3 veckor)

Programmet är utformat för att ge studenterna en spännande språkupplevelse, och det dagliga schemat är den mest strukturerade. Kostnaden inkluderar 3-kredit engelska programmet, böcker, bostäder, 2 måltider / dag och kulturella utflykter. Detta program är skräddarsytt för lågtalare engelska talare.

Sommar-IEP (6 veckor)

Denna 6-kredit-IEP, även om den är intensiv, går i en långsammare takt än vår kortsiktiga kulturdämpning. Studenter kan förvänta sig en mer traditionell amerikansk högskolans känsla, med klasser under dagen och mer personlig tid på kvällarna och helgerna. Studenter har möjlighet att bo i bostadsområdet på campus. Detta kan vara ett bra alternativ för studenter som snabbt vill förbättra sina engelska färdigheter och eventuellt starta ett akademiskt program i höstterminen. Programmet är utformat för avancerade engelska högtalare.

Höst / Vårhelg IEP (15 veckor)

Denna IEP ligger inom vårt ordinarie läsår, så studenterna kommer att delta i klasser samtidigt som de flesta NWTC-studenter tar sina lektioner. Detta är den mest traditionella sökvägen för studenter, och rekommenderas speciellt för studenter som behöver förbättra sina engelska färdigheter innan de börjar ett akademiskt program i USA

Inträde till IEP

(6 veckors sommar / 15 veckors Semesterprogram) Studenterna måste ha ett minimum av TOEFL-poäng på 400 (pbt) / 32 (iBt) eller IELTS 4.0 för att komma in i 6 veckors sommar-IEP eller hösten / vårterminen IEP. Observera att upptagande till IEP inte garanterar tillträde till högskolan.

Internationella studenter måste komplettera den internationella ansökan om internatio- nell ansökan och accepteras innan vi kan skicka dokumentation för att få ditt studentvisum.

PLACERING TESTNING

Vid ankomsten kommer studenterna att få ett engelsktestningstest (CaMLA) och en muntlig kompetensintervju (OPI) för att bestämma vilken nivå av språkinstruktion de behöver. Placeringsbeslut baseras på en kombination av TOEFL- eller IELTS-poäng, CaMLA-testresultat och OPI.

Studie

$ 2,527,80 per termin (210,65 per kredit)

Bostäder

Vi rekommenderar att IEP-studenter bor på The Orchards. Detta är ett lägenhetskomplex som ligger på NWTC-campus, vilket gör det till ett bekvämt alternativ. Eleverna ansvarar för att göra egna bostadsarrangemang.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad July 8, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
3 - 15 veckor
Heltid
Price
Pris
2,527 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Green Bay, Wisconsin
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Sturgeon Bay, Wisconsin
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Marinette, Wisconsin
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
- Per termin