Intensivt engelskprogram

American Language Academy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Intensivt engelskprogram

American Language Academy

Om programmet

American Language Academy 's Intensive English Program (IEP) är utformat för att erbjuda de bästa lärandes erfarenheterna och stöd till engelska elever för att möta deras behov för sina akademiska ändamål. ALA erbjuder sju färdighetsnivåer av intensiv engelskspråklig instruktion: Introduktion till engelska, Foundation English (nivå 1-3), akademisk engelska (nivå 4-5) och avancerad akademisk engelska (nivå 6). Alla sju kurser, från Introduktion till Engelska genom Avancerad Academic English Level 6, ingår i Intensive English Program. Studenterna examinerar efter framgångsrik slutförande av nivå 5.

Vårt IEP-specialiserar sig på att tillhandahålla engelskspråkig instruktion för studenter som vill delta i ett amerikanskt universitet eller högskola för sina studier på grundnivå och doktorsexamen. ALA har partnerskap med många utmärkta högskolor och universitet i hela USA. ALA ger internationella studenter ett sätt att gå in på grundutbildning och examen på sina partneruniversiteter i USA efter examen från vår IEP. Våra partners är överens om att utbildningen från nivå 5 uppfyller deras kunskaper i engelskspråkighet för behörighet i stället för TOEFL, IELTS eller ett annat standardiserat engelsktest. ALA-examensbeviset garanterar institutionen att studenten har engelska färdigheter som krävs för att lyckas på universitetsnivå.

Engelska nivåprogression

  • Varje nivå består av 9 veckor, 22 timmar undervisning per vecka, måndag till fredag
  • Färdigheter som lärs för varje nivå: Lyssna, skriva, läsa, prata och grammatik
  • Erfarenhetslärande aktiviteter för studenter att uppleva amerikansk kultur
  • Amerikanska kulturaktiviteter, fältresor och extracurricular sociala händelser under varje session
  • Totalt betyg på 80% eller högre för att främjas till nästa nivå
  • Studenterna måste delta i minst 158 ​​timmar per nivå för att främjas till nästa nivå
  • Nivå 5 kandidater tjänar ett ALA-certifikat av Intensive English Program completion
  • Över 20 ALA-partneruniversiteter accepterar ALA-examensbeviset som avstår från TOEFL, IELTS eller andra standardiserade engelska testresultat!
  • Öppna anmälan under hela sessionen

Introduktion till engelska

Denna kurs uppfyller behoven hos engelska elever som har liten eller ingen engelskspråkig träning. I den här kursen kommer du att få en grundlig introduktion till det engelska alfabetet och det låter liksom dess grundläggande ordförråd och grammatik. I klassrummet kommer du att fokusera på att lära dig om den nya kulturen du är i och hur man överlever i den.

Språkkunskaper du övar i klassen hjälper dig att utföra alla aktiviteter som du behöver göra i den verkliga världen i USA varje dag. Du kommer att ha konversationer och göra rollspel med andra studenter och lösa enkla problem på ett lag. I slutet av kursen kan du läsa, förstå och fylla i enkäter och blanketter. du kommer att kunna ställa enkla frågor i butiker och kontor och förstå de svar som människor ger dig. Du kommer att kunna svara på de frågor de frågar dig. Du kommer också att ha dina första erfarenheter som tar test som ser ut som universitetsprov och gör läxor !.

Stiftelsen engelska

Nivå 1,2

Under dina kurser på dessa nivåer kommer du att arbeta för att bli flytande i vardagen social engelska. Du kommer att utveckla dina lyssnings-, talande, läs- och skrivförmåga som de används i den verkliga världen. Du kommer att kunna delta i engelska samtal om din familj och vänner, utbildningsbakgrund, arbetslivserfarenhet, dagliga rutiner, hobbyer och intressen. Du kommer att kunna läsa och prata om korta böcker om fiction och nonfiction. Du kommer att kunna förstå och diskutera korta nyheter och underhållningsprogram och skriva om alla dessa ämnen på engelska.

I klassrummet kommer du att vara inblandad i partner- och gruppaktiviteter för att öva det verkliga språket. Du deltar i konversationer, rollspel och längre, mer komplicerade simuleringar av vardagssituationer. Du kommer att vara en del av problemlösningsaktiviteter som kräver användning av alla fyra språkkunskaper samt kritiska tänkande färdigheter och som tvingar dig att bero på de andra medlemmarna i ditt lag. Efter din övning i klassrummet går du ut i samhället och använder dina färdigheter för att observera och intervjua människor och delta i sina projekt. Slutligen tar du tillbaka det du har lärt dig och delat det med andra studenter på ALA.

På alla nivåer kommer du att börja lära dig om och träna de typer av akademiskt och professionellt arbete du ska göra när du avslutar din engelskspråkiga lärande. Nivå 3 är bron som förbinder socialt språk med akademiskt och professionellt språk. På den här nivån fortsätter du att förbättra din vardagliga sociala engelska och börja tillämpa alla dina språkkunskaper i akademiska och arbetslösa situationer. Du kommer att börja lära dig att lyssna på, förstå och ta anteckningar under situationer som en universitets klassrumsföreläsning eller ett professionellt arbetsmöte. Du börjar lära dig hur du skriver ett akademiskt papper eller en rapport för arbete. Du börjar läsa mer komplicerade korta artiklar om akademiska ämnen och arbetsplatsproblem och du lär dig att organisera och ge muntliga presentationer om dessa ämnen till en stor grupp. Vid slutet av nivå 3 kommer du vara redo att starta våra akademiska engelska kurser.

Akademisk engelska

Nivå 4

Det här är de kurser som gör dig redo att delta i ett amerikanskt universitet eller starta en professionell arbetsuppgift i USA. De fokuserar på att ge dig det språk du behöver delta i situationer som involverar mer abstrakta ämnen och begrepp och som kräver att du förstår och producerar engelska på alltmer komplicerade nivåer. De ger dig också möjligheter att delta i aktiviteter baserade på de typer av kritiskt tänkande och forskning som är avgörande för framgång i det amerikanska akademiska och professionella livet.

I ditt Nivå 4-klassrum lyssnar du på komplexa akademiska föreläsningar från en rad akademiska och professionella områden. Du lär dig grundläggande forskningsfärdigheter, skriver 2-3 sidors forskningsrapporter och levererar forskningsbaserade muntliga presentationer. Du diskuterar och debatterar kontroversiella problem i klassen och läsfiction och nonfiction-texter som beskriver relaterade typer av problem.

På nivå 5 kommer du att flytta från att lära och öva nivå 4 färdigheter för att faktiskt använda dem i den verkliga världen. Du kommer att delta i erfarenhetslärande aktiviteter som kommer att få dig i kontakt med medlemmar av statliga, rättsliga och utbildningsinstitutioner och samhällsorganisationer. Du kommer att vara inblandad i att studera ett verkligt problem och försöka hitta lösningar för det. Du kommer att göra och skriva upp din egen forskning, som du rapporterar på olika sätt till olika publikgrupper. I slutet av denna nivå kommer du att kunna interagera bekvämt med professorer, medstudenter och professionella kollegor och genomföra akademiskt och professionellt arbete på kulturellt korrekt sätt. Nu är du redo att starta ditt akademiska eller professionella liv i USA

Avancerad akademisk engelska

Nivå 6

Nivå 6 är en valfri kurs för ALA-kandidater som skulle vilja fortsätta sina studier medan de väntar på inresa i deras grundutbildning eller examensprogram. I den här kursen lärs och praktiseras akademiska engelska språkkunskaper med hjälp av autentiska innehållsbaserade material på hög nivå och uppgift och projektbaserade aktiviteter. Du kommer att hållas ansvarig för ditt engelska lärande och be om att reflektera över hur språket och de akademiska färdigheter du övar är tillämpliga på ditt valda ämnesområde. Kursen har två delar.

Akademisk färdighetskurs: Alla elever tar en engelskkurs på att behärska de akademiska färdigheter som krävs för att lyckas i en amerikansk högskola eller ett universitet. Kursens ämnen inkluderar: tips om navigering college systemet; tidsstyrningsteknik; De vanligaste typerna av högskolestudier och tentor; testtagande strategier och sätt att övervinna testangst; hur man läser och lär sig från en högskolehandbok De vanligaste typerna av skrivuppgifter De stora egenskaperna och värdena för den amerikanska universitetsmiljön; lämpliga och framgångsrika sätt att hålla en engelsk konversation och interagera med professorer, rådgivare och medstudenter. Engelska lektioner i denna kurs utförs ansikte mot ansikte av en ALA engelsklärare på campus och träffas nio timmar i veckan.

AUPP-spår

American University Pathway Program (AUPP) är den andra delen av Nivå 6-kursen. Studenterna tar en eller flera online college kurser. AUPP-kurser ger studenterna högskolepoäng som sedan kan överföras till många högskolor och universitet. Kurser erbjuds genom Tiffin University och Rio Salado Community College och motsvarar en termins kursarbete. Båda är regionalt ackrediterade postsecondary institutions. ALA kräver att eleverna ska delta i nio timmars individuell coaching på ALAs campus och träffa en mentor som fungerar som en guide till akademisk framgång.

TOEFL, IELTS, eller GRE Track

Eleverna tar en TOEFL, IELTS eller GRE prep kurs undervisad av en ALA engelsk lärare i ett ansikte mot ansikte format nio timmar i veckan. Ytterligare online kursmaterial och övningstester är en del av klassen. Kurserna granskar testinnehåll på ett trevligt, tillgängligt sätt och ger studenterna feedback om vad deras styrkor och svagheter är. De presenterar och övar också strategier för att fungera bra på varje del av testen. Individuell handledning är tillgänglig för studenter som har svårigheter att förstå kursinnehållet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
American Language Academy

Senast uppdaterad February 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Greensboro, North Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Greensboro, North Carolina
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan