Läs den officiella beskrivningen

SVENSKA SPRÅKINSTITUT

Välkommen till UCMs engelska språkinstitut (ELI). Vi erbjuder ett akademiskt Intensive English Program (behöver länk till IEP) och kortsiktiga, specialiserade kulturprogrammering för studenter vid University of Central Missouri . Det är vårt mål att ge engelska språklärare de färdigheter som de behöver för att lyckas på universitetet, i karriären eller i specialiserade språkprogram. ELI är inrymd tillsammans med Center for Global Education i Elliott Student Union 302. Vi är en enhet i Engelska och Filosofiska institutionen.

UOCM101A

ELI Mission Statement

UCMs Engelska Språkinstitut (ELI), med sitt CEA-ackrediterade Intensive English Program, undervisar ett brett spektrum av språkkunskaper för att framgångsrikt förbereda studenter att bedriva grundutbildning och examen vid amerikanska institutioner för högre utbildning. ELI skapar också olika, dynamiska kortsiktiga språk- och kulturprogram och tillhandahåller engelskspråkig utbildning för olika yrkesområden.

Intensive English Program (IEP)

University of Central Missouri är ackrediterat av kommissionen av engelska språkkrogram ackreditering till december 2025 och samtycker till att upprätthålla CEA standarder. CEA är erkänt av US Department of Education som en nationellt erkänd ackrediteringsbyrå för engelska språkkurser i USA

IEP Mission Statement

Det intensiva engelska programmets uppdrag är att tillhandahålla ett intensivt program som undervisar ett brett utbud av engelskspråkiga och studerande färdigheter till engelska som inte är modersmål, så att de med framgång kan bedriva en akademisk examen på grundnivå eller examennivå vid en amerikansk institution av högre utbildning genom att visa kunskaper i läsning, skrivning, grammatik och lyssnande / pratar genom en dynamisk läroplan och kulturell programmering som svarar mot studerandes behov.

IEP-detaljer

Det intensiva engelska programmet (IEP) har 9 nivåer från början till avancerat. Varje nivå är 8 veckor, och studentprestationen mäts genom studentutbildningsresultat. Klasser möts från måndag till torsdag för 20-24 timmar per vecka. Kärnkurser inkluderar läsning, skrivning, grammatik, kommunikationsförmåga och provningsfärdigheter. Valfria ämnen inkluderar ordförråd, handledning, seminarium i amerikansk kultur och accentreduktion. IEP-kulturaktiviteter är en viktig del av programstrukturen och sker regelbundet under hela sessionen, vanligtvis på fredagar. Kurser börjar normalt klockan 9:00 och slutar klockan 16:00.

Efter godkänd genomförande av IEP får studenterna färdigbevis och kan flytta in i sina akademiska program via TOEFL Avhämtningsprogram. Två klasslägen är tillgängliga för studenter. De flesta studenter väljer läget för läget Genomsnittliga poäng, vilket direkt påverkar deras GPA som grundutbildade studenter. Vissa studenter väljer pass / misslyckningsläge, vilket inte har någon inverkan på deras GPA när studenterna konsekvent skickar sina IEP-klasser. Alla studenter måste uppnå minst 70% i varje klass för att kunna gå upp på nivå och alla IEP-studenter får officiella UCM-transkript.

IEP beräknade kostnader

2018-19 Kostnader (baserat på 9 månader)

  • Undervisning och avgifter: $ 14.679,00 ($ 451.30 per kredittimme)
  • Boendekostnader: $ 8 766,00
  • Övriga kostnader: $ 1,418.00
  • TOTALT: $ 24.863,00
Program undervisas på:
Engelska
University of Central Missouri
Senast uppdaterad October 12, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juni 5, 2019
Jan. 2020
Duration
8 - 72 veckor
Heltid
Pris
451 USD
per kredittimme
Deadline
Maj 1, 2019
Kontakt Skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 5, 2019
Slutdatum
Juli 25, 2019
Sista anmälningsdag
Maj 1, 2019
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Maj 10, 2019
Sista anmälningsdag

Juni 5, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Maj 1, 2019
Slutdatum
Juli 25, 2019

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Maj 10, 2019