Internationell sommar (Allmän studieprogram)

George Washington University, Summer & Non-Degree Programs

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Internationell sommar (Allmän studieprogram)

George Washington University, Summer & Non-Degree Programs

Session I: 21 maj - 28 juni 2018 | Session II: 1 juli - 10 augusti 2018

I det här programmet kan du bygga ditt eget schema av klasser enligt dina intressen. Du kommer att ha möjlighet att välja dina kurser från mer än 650 grundutbildningar och examensalternativ. När du är antagen kommer vår heltidsrådgivare att arbeta med dig för att välja kurser som är lämpliga för din stora och akademiska bakgrund.

Välja en kurs

När du väljer en kurs, kom ihåg:

 • Vissa kurser är kanske inte tillgängliga för besökande studenter, till exempel kurser i Milken School of Public Health eller GW's Law School. Andra kurser kan vara begränsade av större så var god läs anteckningarna under varje kurs för att få veta mer.
 • För frågor angående dina kursval, kontakta vårt kontor för att tala med en rådgivare.

Engelska för akademiska ändamål (EAP) kurser

Endast session II

Sommar

Studenter med TOEFL poäng mellan 550 och 600 (eller andra motsvarigheter) uppmanas att ta minst en EAP-kurs.

Internationell sommarundervisning

Om du är student från en partnerinstitution, kontakta oss för att bekräfta priser.

Priserna nedan är uppskattningar för sommaren 2018. Slutliga kurspriser uppdateras i februari 2018.

6 kredit timmar

Allmän studie eller sommarforskningserfarenhet (2 kurser, 6 veckor, grundutbildning eller studenter)

 • Undervisning (6 poäng): $ 9,780.00
 • Ansökningsavgift: $ 100,00
 • Programavgift: $ 257.50
 • Studentföreningens avgift: $ 18.00
 • Bostäder (tillval): $ 1,965.00
 • Uppskattade middagskostnader *: $ 1,754.61
 • Sjukförsäkring (kräver bevis för täckning att avstå): $ 305.00
 • PROGRAM TOTAL: $ 14,180.11

* Observera att GW inte har en traditionell matsal. Detta belopp är en uppskattning av kostnaden för att äta middag i Washington, DC under hela programmet, och debiteras inte på din studenträkning.

3 kredit timmar

Allmän studie (1 kurs, 6 veckor, bara doktorander)

 • Undervisning (3 poäng): $ 4,890.00
 • Ansökningsavgift: $ 100,00
 • Programavgift: $ 257.50
 • Studentföreningens avgift: $ 9.00
 • Bostäder (tillval): $ 1,965.00
 • Uppskattade middagskostnader *: $ 1,754.61
 • Sjukförsäkring (kräver bevis för täckning att avstå): $ 305.00
 • PROGRAM TOTAL: $ 9,281.11

* Observera att GW inte har en traditionell matsal. Detta belopp är en uppskattning av kostnaden för att äta middag i Washington, DC under hela programmet, och debiteras inte på din studenträkning.

Förklaring av avgifter

Undervisning: GW Sommarundervisning inkluderar inte kostnaden för böcker. Ytterligare undervisning skulle gälla för studenter som tar mer än de angivna antal poängen. Ytterligare labbavgifter kan gälla för vissa kurser.

Ansökningsavgift: Återbetalningsbar avgift som omfattar ansökan och visumbehandling.

Programavgift: Återbetalningsbar avgift som omfattar extracurricular programmering, inklusive off-campus resor och andra professionella, sociala och kulturella händelser.

Studentavgift: Denna avgift betalar för studentåtkomst till campusfaciliteter, inklusive Lerner Health and Wellness Center, Gelman Library och Marvin Center.

Bostäder: På campus är delat boende valfritt under det angivna programmet. Den allmänna studieprogrammet kostnadsberäkning ovan är för en 6-veckors sommarsession (extra kostnader gäller för studenter som bor på campus för båda sessionerna). Begränsade bostadsalternativ finns i session I.

Sjukförsäkring: Studerande som kräver F-1 visumsponsorering måste ha sjukförsäkring som uppfyller minimikraven på uppdrag av staten. Alla andra GW-sponsrade studenter kommer automatiskt att anmälas och faktureras för GWs 6-veckors sommarsjukförsäkring plan. Granska information om GW: s sjukförsäkringsplan och uppsägningsprocessen genom Medical Services.

Visa krav för internationell sommar

Internationella sommarprogrammen är öppna för internationella studenter och forskarstuderande som behöver visumsponsor. De som inte behöver visa sponsring bör kontakta oss för att få veta mer om programalternativ.

F-1 Visa Process

Att studera heltid på GW under sommaren måste internationella studenter ha en F-1 studentvisum. Heltidsanmälan definieras som registrering för minst 6 högskolepoäng för kandidatexamen eller 3 hp för kandidater i en sex veckors sommarsession.

För studenter som kräver sponsring

GW kommer sponsra studentvisum för heltidsstudier i programmen Allmän studie eller forskning. Om du får GW-sponsring för F-1-studentvisum måste du dokumentera att du har tillräckliga medel för att stödja dina studier för att få ett I-20-formulär genom att skicka in Visa-ansökan och Finansiellt Certifikat (PDF). Denna I-20 formulär måste lämnas in med din visumansökan till USA: s konsulat.

För studenter med sponsring av andra universitet

Studenter som är inskrivna i ett annat USA-universitetsprogram på ett F-1-visum under våren, och som fortsätter att studera vid samma universitet i höst, kan studera hos GW på deras nuvarande F-1-visum. Studenter i denna situation är berättigade att studera på heltid eller deltid.

Nuvarande F-1-studenter, vars I-20-tal utgår eller vars högskole- eller universitetsprogram slutar innan de ingår i International Summer-programmet måste skaffa en I-20 från GW för sin sommarstudie.

B-1

Studenter får inte studera under en invandringsklassificering för besökare om deras huvudsakliga syfte att vara i landet är att studera vid George Washington University för sommaren. Om resor eller turism är den övervägande orsaken till att de tillfälligt bor i USA kan eleverna ta en sommarkurs. Det rekommenderas dock att alla studenter studerar heltid under F-1 studentstatus.

Andra visor (J-1, H-1, H-4, etc.)

Om du är närvarande i USA i en annan utländsk kategori kan du vara berättigad att ta sommarkurser på George Washington University beroende på din invandringsstatus.

Om du har några frågor om din invandringsstatus, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad February 9, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Maj 2019
Juli 2019
Duration
Varaktighet
1 månad
Heltid
Price
Pris
14,180 USD
6 kredit timmar
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Washington, District of Columbia
Startdatum : Maj 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan