Internationella sommarsessionen på koreanska

Hankuk University Of Foreign Studies

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Internationella sommarsessionen på koreanska

Hankuk University Of Foreign Studies

** 2018 ISS Schema: 19 juli ~ 17 augusti

Internationella sommarsessionen på koreanska

Internationella studenter kan öka sin koreanska språkkunnighet genom ISS-språkklasser, och inhemska koreanska studenter har möjlighet att förbättra sin engelska språkkunskaper genom att studera i en internationell miljö där alla kurser lärs på engelska.

ISS ger studenterna en noggrant planerad kursplan och kurserna lärs av några av de mest framstående forskarna inom koreanska studier, varav många uppmanas från prestigefyllda utländska universitet att lära sig sommarsessionen. Fakulteten och studenterna skapar tillsammans en kosmopolitisk atmosfär som bidrar till en djupgående förståelse av det koreanska samhället.

Programhöjdpunkter

Kosmopolitisk

Under den internationella sommarsessionen vid HUFS, som har rankats nationellt som den mest kosmopolitiska campus i Korea, har eleverna många möjligheter att interagera med utländska studenter från olika länder samt lokala koreanska studenter.

Världsklass fakultet

ISS bjuder in många världsberömda forskare i asiatiska studier och internationellt företag att undervisa vid sommarsessionen. Tillsammans med den deltagande HUFS-fakulteten, gör de här inbjudna professorerna från prestigefyllda utländska universitet att ISS-utbildningsupplevelsen är verkligt konkurrenskraftig i globaliseringsåldern.

Field Activities : Hands-on Introduktion till koreanska samhället och kultur

Studenter kan få insikt i koreanska historia, kulturella metoder och verksamheten hos några av världens ledande företag som har lett till Koreas framsteg i spetsteknologi. ISS professorer ger studenterna ett stimulerande utbud av fakulturer, företagsbesök, kulturverkstäder och speciella föreläsningar relaterade till de ämnen de undervisar.

Ett program med "Extended Field Activities" organiseras också. Dessa är resor med buss till platser utanför Seoul som innehåller platser av exceptionell social, historisk och kulturell betydelse (DMZ, övernattning på templet, Gwangju, Gyeongju etc.), som organiseras på helgerna.

Kostnaden för en utökad fälttur ingår i kursavgiften, och studenterna kan välja att anmäla sig till den andra frivilliga utökad fälttur för nominella kostnadsavgifter.


ISS Buddy Program/>

ISS Buddy Programmet ger möjlighet att bygga vänskap mellan lokala HUFS studenter och ISS internationella studenter genom informella interaktioner utanför klassrummet, både på campus och off-campus.

Dessa inkluderar veckovisa koreanska filmkvällar med typiska koreanska förfriskningar, en taekwondo- session och en introduktion till studentens nattlivsfläckar. Kompislaget hjälper också ISS: s internationella studenter med att anpassa sig till den lokala koreanska livsstilen genom att hjälpa dem att få mobiltelefoner, åtföljande dem på tunnelbanan vid behov, introducera dem till bra shoppingområden och ge dem promenader på intressanta stadsdelar.

En medlem av kompislagret kommer att bo i studentrummet på campus för att tillhandahålla hjälp vid behov till de internationella studenterna i samtal. ISS-eleverna kan också begära en utbytesvänner under fem veckors session.

Personlig utbildning i småklasser

Klassstorlek brukar inte överstiga 12-15 studenter, vilket möjliggör en personlig utbildning som uppfyller elevernas individuella behov.

Officiellt programwebbplats: http://summer.hufs.ac.kr

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad February 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
4 - 5 veckor
Heltid
Information
Deadline
Kontakt Skolan
Application documents must be sent to our university before the deadline
Locations
Sydkorea - Seoul, Seoul
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Application documents must be sent to our university before the deadline
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Sydkorea - Seoul, Seoul
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Application documents must be sent to our university before the deadline
Slutdatum Kontakt Skolan