Read the Official Description

Session II: 1 juli - 10 augusti 2018

Summer English for Academic Purpose (EAP) kurser är ett bra alternativ för internationella besökande studenter intresserade av att utveckla akademiska skriftliga, forsknings- och kommunikationsförmåga.

Studenter med TOEFL poäng mellan 550 och 600 (eller andra motsvarigheter) uppmanas att ta minst en EAP-kurs.

Internationell sommarundervisning

Om du är student från en partnerinstitution, kontakta oss för att bekräfta priser.

Priserna nedan är uppskattningar för sommaren 2018. Slutliga kurspriser uppdateras i februari 2018.

6 kredit timmar

(2 kurser, 6 veckor, grundutbildning eller studenter)

 • Undervisning (6 poäng): $ 9,780.00
 • Ansökningsavgift: $ 100,00
 • Programavgift: $ 257.50
 • Studentföreningens avgift: $ 18.00
 • Bostäder (tillval): $ 1,965.00
 • Uppskattade middagskostnader *: $ 1,754.61
 • Sjukförsäkring (kräver bevis för täckning att avstå): $ 305.00
 • PROGRAM TOTAL: $ 14,180.11

* Observera att GW inte har en traditionell matsal. Detta belopp är en uppskattning av kostnaden för att äta middag i Washington, DC under hela programmet, och debiteras inte på din studenträkning.

3 kredit timmar

(1 kurs, 6 veckor, endast studenter)

 • Undervisning (3 poäng): $ 4,890.00
 • Ansökningsavgift: $ 100,00
 • Programavgift: $ 257.50
 • Studentföreningens avgift: $ 9.00
 • Bostäder (tillval): $ 1,965.00
 • Uppskattade middagskostnader *: $ 1,754.61
 • Sjukförsäkring (kräver bevis för täckning att avstå): $ 305.00
 • PROGRAM TOTAL: $ 9,281.11

* Observera att GW inte har en traditionell matsal. Detta belopp är en uppskattning av kostnaden för att äta middag i Washington, DC under hela programmet, och debiteras inte på din studenträkning.

Förklaring av avgifter

Undervisning: GW Sommarundervisning inkluderar inte kostnaden för böcker. Ytterligare undervisning skulle gälla för studenter som tar mer än de angivna antal poängen. Ytterligare labbavgifter kan gälla för vissa kurser.

Ansökningsavgift: Återbetalningsbar avgift som omfattar ansökan och visumbehandling.

Programavgift: Återbetalningsbar avgift som omfattar extracurricular programmering, inklusive off-campus resor och andra professionella, sociala och kulturella händelser.

Studentavgift: Denna avgift betalar för studentåtkomst till campusfaciliteter, inklusive Lerner Health and Wellness Center, Gelman Library och Marvin Center.

Bostäder: På campus är delat boende valfritt under det angivna programmet. Den allmänna studieprogrammet kostnadsberäkning ovan är för en 6-veckors sommarsession (extra kostnader gäller för studenter som bor på campus för båda sessionerna). Begränsade bostadsalternativ finns i session I.

Sjukförsäkring: Studerande som kräver F-1 visumsponsorering måste ha sjukförsäkring som uppfyller minimikraven på uppdrag av staten. Alla andra GW-sponsrade studenter kommer automatiskt att anmälas och faktureras för GWs 6-veckors sommarsjukförsäkring plan. Granska information om GW: s sjukförsäkringsplan och uppsägningsprocessen genom Medical Services.

Visa krav för internationell sommar

Internationella sommarprogrammen är öppna för internationella studenter och forskarstuderande som behöver visumsponsor. De som inte behöver visa sponsring bör kontakta oss för att få veta mer om programalternativ.

F-1 Visa Process

Att studera heltid på GW under sommaren måste internationella studenter ha en F-1 studentvisum. Heltidsanmälan definieras som registrering för minst 6 högskolepoäng för kandidatexamen eller 3 hp för kandidater i en sex veckors sommarsession.

För studenter som kräver sponsring

GW kommer sponsra studentvisum för heltidsstudier i programmen Allmän studie eller forskning. Om du får GW-sponsring för F-1-studentvisum måste du dokumentera att du har tillräckliga medel för att stödja dina studier för att få ett I-20-formulär genom att skicka in Visa-ansökan och Finansiellt Certifikat (PDF). Denna I-20 formulär måste lämnas in med din visumansökan till USA: s konsulat.

För studenter med sponsring av andra universitet

Studenter som är inskrivna i ett annat USA-universitetsprogram på ett F-1-visum under våren, och som fortsätter att studera vid samma universitet i höst, kan studera hos GW på deras nuvarande F-1-visum. Studenter i denna situation är berättigade att studera på heltid eller deltid.

Nuvarande F-1-studenter, vars I-20-tal utgår eller vars högskole- eller universitetsprogram slutar innan de ingår i International Summer-programmet måste skaffa en I-20 från GW för sin sommarstudie.

B-1

Studenter får inte studera under en invandringsklassificering för besökare om deras huvudsakliga syfte att vara i landet är att studera vid George Washington University för sommaren. Om resor eller turism är den övervägande orsaken till att de tillfälligt bor i USA kan eleverna ta en sommarkurs. Det rekommenderas dock att alla studenter studerar heltid under F-1 studentstatus.

Andra visor (J-1, H-1, H-4, etc.)

Om du är närvarande i USA i en annan utländsk kategori kan du vara berättigad att ta sommarkurser på George Washington University beroende på din invandringsstatus.

Om du har några frågor om din invandringsstatus, vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by George Washington University, Summer & Non-Degree Programs »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juli 2019
Duration
1 månad
Heltid
Pris
14,180 USD
6 kredit timmar
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline

Juli 2019