Internrevisionsprogram

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Institutionen för redovisning vid University of New Orleans erbjuder institutet för interna revisorer (IIA) endorsed Internal Auditing Program. Programmet erbjuds på bara några universitet i USA. Vid slutförandet av programmet ska IIA utfärda ett intyg om slutförande.

Programmet består av två obligatoriska kurser som börjar med Internrevision I (ACCT 4167/6167) under vårterminen. Kursen följs av Internrevision II (ACCT 4168/6168) under hösten. Studenterna är också skyldiga att slutföra en praktik eller praktik och ta certifierad internrevision (CIA) examen.


Internrevisionsprogram
Curriculum

Läroplanen består av följande:


Internrevision I - 4163/6162 under vårterminen.
Internrevision II - 4164/6165 i höstterminen.
Ta CIA-provet.
Fullständigt praktik eller praktik.


Dessutom måste du:

Komplettera minst 9 timmar av examen kurser i redovisning vid UNO.
Upprätthålla en GPA på 3,0 i de 6 timmars internrevision som krävs för redovisningskurser (4163/6162 och 4164/6165).
Få krediter för ACCT 3161 - Revision.


Rekommenderade redovisningsvalider:

ACCT 4132 - Kostnadsredovisning II
ACCT 4142 - EDP Revision och Advanced Accounting Information Systems
ACCT 4195 - Internship i internrevision


Internrevisionsprogram
Vad är så viktigt om internrevision?


I sitt nummer 31 oktober 1994 heter US News and World Report internrevision som ett av de 20 heta jobbspåren för 90-talet. Som framgår av artikeln:

Besparings-och-låne fiasko påpekade banksektorn: Skarpare ögon behövdes internt. Sedan dess har företag i industrier från tillverkning till detaljhandel ökat sin övervakning av registerhantering och bedömning av affärsrisk. Deltechnik och delverkare, en internrevisor håller inte bara flikar på fysiska tillgångar som bankinlåning och ser att anställda följer statliga föreskrifter, men utvärderar också hur effektivt arbetstagarna gör sina jobb och hur väl företagets strategi utförs. En ny undersökning ... (hänvisar till internrevisorns arbetsmarknad 1994 av Oxner och Kusel) visar att 60% (av de granskade revisorerna) förväntar sig att anställa i år. Hälften av alla revisionsavdelningar är hem till fem eller flera revisorer. några stora banker har hundratals.

En annan framstående publikation, Business Week, i den 31 oktober 1994 specialrapporten "Riskhantering" noterade att interna revisorer "åtnjuter utökade roller som övervakare av sådana" mjuka "saker som etiska standarder som, om de bryts kan öka ett företags sårbarhet." Business Week började erkänna att internkontroll och COSO-modellen (kommittén för sponsringsorganisationer, intern kontroll - integrerad ram) blir en integrerad del av riskhanteringen. I mars 1995 av New Accountant anges:

Om du examinerar i år hittar du en förbättrad arbetsmarknad ... Nu när vår nation tar itu med behovet av att utforska överskottets rötter kommer det att finnas många anställningsmöjligheter med Förenta staternas regering. Dessutom är privata industrin och redovisningsföretag ... utkik efter kvalificerade kandidater.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

University of New Orleans är en urban universitet ligger nära stranden av Lake Pontchartrain i Louisiana. Kollegiet börjar en ny era i år under ledning av dekanus John C. Gardner. Med en Hösten 2003 i ... Läs mer

University of New Orleans är en urban universitet ligger nära stranden av Lake Pontchartrain i Louisiana. Kollegiet börjar en ny era i år under ledning av dekanus John C. Gardner. Med en Hösten 2003 inskrivning av nästan 4.600 studenter och doktorander, och en budget på över 9 miljoner dollar, UNO har en av de största högskolor för näringslivet i Gulf Coast regionen. Business studenter utgör drygt en fjärdedel av FN elevkåren (17.360)! Kollegiet, fullt ackrediterad av AACSB International, ger specialiserad utbildning i en rad olika affärsområden på både grundnivå och avancerad nivå samt en bred bas inom de fria konsterna och vetenskapen. Många resurser finns tillgängliga för att stödja och hjälpa blivande studenter, nuvarande studenter, alumner, lärare och personal. UNO Business Alumni rådet är en aktiv grupp stödja den fortsatta utvecklingen av kollegiet. College of Business erbjuder också olika samhällstjänster genom sitt stöd till forsknings-och företagscentrum. Läs mindre
New Orleans , Kingston + 1 Mer Mindre