Introduktion till engelska certifikat

Columbia West College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Introduktion till engelska certifikat

Columbia West College

En personlig och engagerande Introduktion till engelsk

Den inledande ESL program vid Columbia West College är utformad för studenter som söker flexibla engelska klasser i Los Angeles. Oavsett om du vill fokusera på akademisk eller konversera engelska, kan du anpassa ditt program genom att välja från våra standard ESL klasser och Conversation kurser. Denna personligt förhållningssätt till lärande engelska, tillsammans med små klasser med engagerande undervisningsmetoder, kan hjälpa dig att vinna förtroende och färdigheter du behöver för att behärska engelska.

SKRÄDDARSY DIN Introduktion till engelsk

Columbia West College erbjuder Inledande ESL kurser i Los Angeles för studenter som vill göra deras lärande. Genom att erbjuda kurser i både Standard ESL och konversation utbildning, kan du bestämma vilken typ av engelska fokuserar du vill ha och sedan välja klasser som bygger på dessa mål.

  • Välj två klasser från sex olika kompetensområden i standard ESL och konversation kurser.
  • Standard ESL program klasser koncentrera sig på grammatik, läsning och skrivning, och lyssna och tala.
  • Konversation programklasser koncentrera sig på att förbättra vardagen sett färdigheter genom att lära uttal och accent minskning, slang och idiom, och presentationsteknik.
  • Plus, oavsett vilka kurser du väljer, våra små klasstorlekar innebär att våra instruktörer kommer att ge dig det stöd och uppmärksamhet som du behöver för att utveckla dina kunskaper i engelska.

MER ÄN en språklektion

Det finns många ställen att lära sig engelska i Los Angeles, men att få en gedigen introduktion till språket, behöver du en kreativ program som håller dig engagerad. Du kan inte lära sig engelska om du är uttråkad av dina klasser! Det är därför vår inledande ESL program vid Columbia West College går långt utöver bara lektioner och läroböcker! Vi uppmuntrar interaktivt lärande och använda en mängd olika tekniker för att lära dig engelska, såsom:

  • Anslutning klassrummet ämnen att dina personliga erfarenheter.
  • Att diskutera lokala och globala frågor och delta i rollspel av verkliga situationer.
  • Tillsammans med andra studenter i spel, intervjuer, studiebesök och andra aktiviteter som hjälper dig att lära dig att tänka och svara på engelska.
  • Kombinerar traditionella läromedel med datorer, online-spel, och video för att hålla dig engagerad och erbjuder dig många olika sätt att lära sig.

Vässa dina kunskaper i engelska med en topp LOS ANGELES ESL PROGRAM

De personliga program och kreativa undervisningsmetoder vid Columbia West College gör oss den bästa ESL skola i Los Angeles för studenter som behöver en gedigen introduktion till engelska. Du kan välja de kurser som kommer att gynna dig mest och delta i diskussioner, spel, uppläsningar och rollspelsövningar som stärker dina språkkunskaper.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 - 48 veckor
Heltid
Price
Pris
- 500 till 4300 dollar
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Los Angeles, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan