Intyg om högre utbildning i företag och förvaltning

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Intyg om högre utbildning i företag och förvaltning

The Open University

Intyg om högre utbildning i Business and Management

Denna flexibla Kursen börjar med dig: där du är nu, och där du vill vara i framtiden. Med ett praktiskt tillvägagångssätt grundad i din egen erfarenhet, utforskar det det viktigaste i näringsliv och förvaltning och utvecklar den kompetens som krävs för vidare studier. Du kommer att introduceras till de inre och yttre delar av en verksamhet, det sammanhang i vilket ett företag är verksamt och gemensamma mål och särdrag. Du kommer också att stöta på arbetsbaserade inlärnings frågor som är särskilt relevanta för din nuvarande roll.

Viktiga funktioner i kursen

  • Skräddarsy dina studier efter dina intressen och professionella behov
  • Välj en bred väg eller fokusera på affärer, ledarskap och management eller detaljhandel
  • Tillvalsmoduler inkluderar kommunikation, personlig ekonomi eller matematik
  • Bygger en solid grund för vidare studier.

Pedagogiska mål

Certifikatet för högre utbildning i Business and Management ger en introduktion till olika ämnen och discipliner som erbjuder analytisk insikt i funktion och hantering av näringslivsorganisationer. I den första obligatorisk kurs du kommer att fokusera på tre viktiga affärsfunktioner - personalledning, ekonomi och redovisning samt marknadsföring och undersöka hur de fungerar i olika organisationer. I den andra obligatorisk kurs kommer du att ha möjlighet att dra nytta av dina egna erfarenheter och utveckla dina färdigheter i att tillämpa din inlärning. Valet av alternativ låter dig välja ett område som är av intresse för dig som detaljhandel, hantering på arbetsplatsen, personlig ekonomi, matematik, samhällsvetenskap eller kommunikationsförmåga.

Denna examen kan användas som en god grund för studier på nästa nivå om du vill uppnå en stiftelse examen, ett diplom för högre utbildning eller en examen i företagsekonomi eller ledarskap och management.

Undervisning, lärande och bedömningsmetoder

De viktigaste pedagogiska fordon är distansutbildning material som omfattar en rad olika texter och andra material såsom audio / visuellt material, och speciellt förberedda studieguider styra dina studier och illustrerar viktiga undervisningspunkter. Hur materialen presenteras kan variera i olika moduler, men du bör räkna med en blandning av nätet och papper. Online elementen kommer att stödjas av ytterligare resurser webben.

Din inlärning stöds av en handledare som håller kontakt med dig personligen, bedriver grupp tutorials och underlättar inlärning online för hans / hennes grupp om cirka 20 elever. Kurserna kan vara ansikte mot ansikte, på nätet eller en blandning av båda. Din handledare är din huvudsakliga kontaktpunkt, svara på dina frågor, klassificering och kommentera ditt arbete och underlätta inlärning i grupp.

För att stödja utvecklingen av din grupp arbetande och kommunikationsförmåga, är du skyldig att delta i tutor grupp på nätet diskussionsforum. Det ger dig också en extra miljö att dela lärande och lösa modulrelaterade frågor.

Bedömning av kunskap och förståelse för komponenterna i examen uppnås genom en kombination av kontinuerlig bedömning och slutet av bedömningsmodul (EMA). Den kontinuerliga elementet utvärdering består av en serie av handledare-märkta uppdrag (TMA). Dessa är centrala för undervisningen av modulen, eftersom de möjliggör handledare att bedöma och kommentera din kunskap och förståelse. Vissa moduler införliva även interaktiva dator-märkta uppdrag (iCMAs). Bedömning av praktikbaserad inlärning i en av de obligatoriska moment kan du relatera modulkoncept till dina egna erfarenheter och reflektera över din inlärning och praktik.

Avgifter

Vi anser kostnaden bör inte vara ett hinder för att uppnå din potential. Det är därför vi arbetar hårt för att hålla kostnaderna för studien så lite som möjligt och har ett brett utbud av flexibla sätt att betala för att hjälpa till att sprida, eller till och med minska, kostnaden. Avgifter för studier som inleds under läsåret 2014/2015 är: Avgifterna betalas på en modul-för-modul basis - du kommer inte att behöva betala för hela din examen i förskott. Om som de flesta OU studenter som studerar på deltid, studerar du i genomsnitt 60 poäng per år - du kommer att studera i sex år att slutföra en examen. Vår typiska avgift för 60 poäng är £ 2632. Vår nuvarande avgiften är £ 5264 - baserat på 120 poäng studier - vilket motsvarar ett års heltidsstudier. Den totala kostnaden för din valda examen idag startar från £ 5264 baserat på våra nuvarande avgifter. OBS: Priserna kan komma att ändras.

Hur lång tid tar det?

  • Deltid - 2 år
  • Heltid - 1 år
  • Tidsfrist - 7 år

Behörighet

Du måste också ha goda kunskaper i engelska, med ett IELTS standard på 6,0. Om du är osäker att du kommer att kunna ta en gratis engelsktest som en del av registreringsprocessen.

Läs mer om programmet på Öppna universitetets hemsida här

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
The Open University
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Duration
Varaktighet
1 - 7 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Dates