Program för italiensk pasta
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Nyckelinformation
Campus läge
Parma, Italien
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
3 Veckor
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 4 900 / per course *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
08 May 2024
* Från 4.900€ till 3.900€ MED TILLGÄNGLIGA STIPENDIER
Introduktion
3 veckors lektioner, demonstrationer och praktiska övningar i skolan + valfri praktik
Denna unika kurs ger studenterna möjlighet att komma in i den italienska pastaproduktionens värld och lära sig specifika tekniker för både torr och färsk pasta samt hur man hanterar produktion för direktförsäljning och catering.
Detta är den perfekta chansen för alla internationella studenter som vill lära sig teknikerna för pastatillverkning och produktion både för färsk pastalaboratorium och catering för att få en verklig professionell erfarenhet och ta ett steg framåt mot entreprenörskap i branschen.
Vill du veta mer eller är du fortfarande osäker på vilket program som passar dig bäst?
Boka ditt personliga 1-to-1 online-orienteringsmöte på vår webbplats!
Du kommer att ha möjlighet att organisera ett Skype- eller WhatsApp-samtal med vårt antagningsteam och ställa dina frågor. En chans att få veta mer om utbildningsvägen och ansökningsförfarandet samt lära dig mer om de extra tjänster som skolan erbjuder.
Ta del av vår virtuella öppna dag
Genom att ansluta dig från din hemdator eller smartphone kan du "virtuellt gå in" i skolan, lyssna live på presentationen av kursen som hålls av vår personal och ställa alla de frågor du vill till dem.
Karriärmöjligheter
- Catering & Restauranger
- Färsk pasta och relaterade laboratorier
- Egenföretagande verksamhet
Galleri
Läroplan
Kursens struktur
- Heltid
- 5 dagar per vecka
- 3 veckors demonstration och praktiska sessioner
- Praktikfas: frivillig och aktiverad efter utbildningsdirektörens bedömning efter utvärdering av bostadsfasens gång
Innehåll
- Färsk, torr, fylld pasta
- Handgjord pasta
- Pastatillverkning med professionella maskiner
- Torkning, pastörisering och hållbarhet
- Historisk bakgrund på pasta
- Inställning, rengöring och underhåll av maskiner
- Produktionsprocessen, livsmedelskostnad och avfallshantering
- Förpackning
- Ställ in och utrusta en färsk pastaverkstad
- Matlagning Pasta
- Italiensk restaurangmiddag - pastakurser