Vad juridisk engelska är; Vad juridisk engelska är inte.

Juridisk engelska är en Sent Skola Inriktning utformad för att introducera studenterna till de amerikanska rättsliga och lagar. Fokus är ordförrådet och terminologi i USA rättssystem. Eleverna kommer att diskutera olika grenar av lag, studera landmärke fall och besöka en lokal tingshus att visa rättsliga förfaranden. Juridisk engelska är inte en lag kurs och därför kan eleverna förväntar sig att deras lärare att fokusera på det juridiska språket och vet amerikansk lag i allmänna ordalag, snarare än i detalj.

Som undervisar Legal engelska?

Juridisk engelska undervisas av en erfaren engelska instruktör. Även denna kurs undervisas av någon som kanske inte har en juridisk bakgrund kommer det att undervisas av en kunnig NESE lärare som kan ge dig en förståelse för juridiska språket.

Jag är en advokat i mitt land. Är Legal engelsk rätt för mig?

Eftersom instruktören i denna klass inte har en juridisk bakgrund, kan du räkna med att veta mer om juridiska frågor än han gör. Dock kommer du njuta av att diskutera USA juridisk terminologi och fall som jämförelsepunkter. Även juridisk engelska är inte en introduktions lag Naturligtvis är det lämpligt för dem som planerar att studera juridik i framtiden.

Hur registrerar jag mig för rätts engelska?

Att anmäla sig till kursen, helt enkelt gå till NESE: s Antagningsenheten. Kom ihåg att förutom under NESE i januari, juli och augusti sessioner, måste fem studenter anmäla sig till rätts engelska eller klassen kommer att annulleras. Under Nese i januari, juli och augusti sessioner är lagligt engelska erbjuds alltid, oavsett hur många studenter som registrerar. När det gäller avbokning en full återbetalning kommer att ges. Observera att fullföljt nivå 7 eller initial placering i NESE nivå 8 krävs för att ta den här kursen.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 4 fler kurser från The New England School of English »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
4 - 48 veckor
Heltid
Pris
1,778 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering