Läs den officiella beskrivningen

De Campus Språkskolkurser för utlänningar skapas för att göra den studerande förvärva en italiensk som är användbar i vardagen och i den professionella världen.

Lärarna

Lärarna är alla akademiker, som har en hög grad av professionalism och pedagogisk skicklighet. Den metod som använts är avancerad och kombinerat med personlig assistans och handledning.

Personalisering av utbildningsprogrammen

  • Preliminär analys av språkkunskaper med fri nivåtest.
  • Skapande av ad hoc-program baserade på studenternas behov.
  • Personliga program baserade på elevens kunskapsnivå och lektioner med fokus på specifika ämnen som är involverade i både vardagen och på jobbet.

Pedagogiken

I kurser på Campus Language School lutar en skriftlig och talat språk är roligt och kontinuerlig, med fokus på att förbättra uttrycksförmåga, förvärva grammatiska och syntaktiska struktur, samt vokabulär, uttryck och idiomatiska ord. Simuleringen av verkliga situationer och kunskap om kultur, seder och traditioner ger en allomfattande språkupplevelse.

Klassiska italienska språkkurs

Kursen, som finns på alla nivåer, erbjuder studenterna möjlighet att förbättra både grammatiska och språkkunskaper, med särskild hänsyn till användningen av idiomatiska uttryck som vanligen används i vardagen.

  • Kurs start: varje måndag - Lektion timmar: 09.00 till 13.00 från måndag till fredag. Lektionerna är 50 minuter.
  • Varaktighet och vecko frekvens: 20 lektioner - 4 timmar per dag - Antal elever: Max 8 personer

Program med aktiviteter

Utöver lektionerna erbjuder Campus Language School ett rikt program av valfria kultur- och fritidsaktiviteter som kan vara gratis eller har en kostnad. Verksamheten är en integrerad del av språket utbildningsprogram i att de bidrar till att förbättra kunskapen om det italienska språket, underlättar också socialisering mellan eleverna i de olika kurser som kan tas i praktiken de språkkunskaper som förvärvats.

Campusspråkskola föreslår varje vecka: - italiensk matlagning lektioner med middag för att följa - guidade besök i staden Lucca - cykelutflykter - guidade besök på lokala gårdar med vin och olja provsmakning - visning av en film som kommer från klassisk och modern filmografi - möten med klassisk musik i samarbete med Istituto Musicale Luigi Boccherini Campus anordnar även turer och utflykter under helgen till platser som har en konstnärlig, kulturell och fritidsintresse. Studenten kommer endast att utsättas kostnaden för: transport, entréer, lunch och organiserade middagar. Den organisatoriska sekreteraren vid studentens disposition för information om de utflykter och evenemang i området.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Fondazione Campus »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 vecka
Heltid
Pris
175 EUR
(1 vecka) - 525 euro (4 veckor). Varje extra vecka efter fjärde: 100,00 €
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum