Grunderna för brödtillverkning, franskt bakverk, kakberedning

Thai Chef School 's Pastry

Gå med i Bangkok för att lära dig grunderna i brödtillverkning, franskt bakverk, kakberedning

Studera 5 veckor och lär dig grunderna för bakverk

  • Klassiska efterrätter
  • Moderna bakverksteknik
  • Bröd, deg och pizza
  • Arbeta med choklad
  • Tårtadekoration med både choklad och smörgås

Crazy om vackra makaroner, citronterter, mörka chokladtorn, tiramisu, chokladtrufflor? Vill du lära dig hur man gör perfekta pizzaskorskor - både tjock och tunn? Vad sägs om danska, croissanter och specialbröd? Alla dessa och mer kan läras i våra 5 veckors bakverk

Kursplanering (måndag-fredag)

PASTRY (modul 1):

VECKA 1-PASTRY, SÅDAN

  • Choux bakverk lemon-pie-french-chef-lucas.jpg
  • Cream puff
  • Choklad eclairs
  • Carmelized choux
  • Citronmarängpaj
  • Apple smuler
  • Frukt tartlet
  • Custard paj
    Eclair2_2048x2048_d9ccac9f-eecb-430b-bf4a-ebbe67158580_600x.jpg
  • New York cheesecake
  • Kanelkakor
  • Creme brulee
  • Frysta vanilj soufflé
  • Crepe soufflé
  • Fruktsallad
  • Paris-Brest (choux fylld med praline grädde)
  • Marveilleux (choklad
  • Päron
  • Exotisk fruktrulle
  • Sockerkaka
  • Mango panna cotta
  • Kaffekaka

WEEK 2-ADVANCED PASTRY

  • jordgubbstårta IMG_4889.jpg
  • Opera tårta
  • Kola mousse kaka
  • Smörkakor
  • Mango mousse kaka
  • Macarons
  • tiramisu
  • Skiktad vaniljkrämodling (Millefeuille)
  • Genoise
  • Kakaosvampkaka

WEEK 3-CHOCOLATE CAKES

  • Chokladtryffel
  • Caramel tryffel
  • Kokostryffel
  • Svart skogskaka
  • Trio chokladkaka
  • Choklad fondant
  • Choklad brownies
  • Sacher tårta ช็อค โก แล็ ต บ ราว นี่
  • Choklad soufflé
  • Karamell / Chokladpai
  • Chocolate chip cookies
  • Choklad sandrosor
  • Vit choklad hallon tårta
  • Varm chokladkaka

BAKERY (Modul 2):

Vecka 4-BAKERI

  • Vitt smörgåsbröd croissant-baked-french-chef-lucas.jpg
  • Franskt bröd
  • bagels
  • croissanter
  • Smördeg
  • Tunt äppeltärta
  • Pizza skorpa (tjock och tunn)
  • saltkringlor
    brioche-bread-machine.jpg
  • Mjölkbröd
  • brioche
  • Fruktkaka
  • Fruktpaj
  • King kaka
  • Apple omsättning
  • Palmier
  • Tatin tårta
  • finansiärer
  • Bakad ost tart
  • Maräng
  • muffins
  • Småfranska

WEEK 5-BAKERY

  • Flerkorsbröd
  • Fullkornsbröd
  • Traditionell baguette
  • danska bakverk
  • Tropezienne tart
  • Japanska cheesecake
  • Sockerkaka
  • Kouign Amann
    tarte-tatin-french-chef-lucas.jpg
  • Wienska bröd
  • Donuts
  • Madeleine
  • Pitabröd
  • Småfranska
  • Burger bullar
  • Spice cake
  • Kanelbullar
  • Rum baba
  • Apple beignets

ytterligare information

Bakverk

Konditorivaror (modul 1):

  • 1 vecka-20 000 THB ($ 635 USD)
  • 2 veckor-35.000 THB (1 100 USD)
  • 3 veckor-50 000 THB (1 600 USD)

Bageri (Modul 2):

  • 1 vecka-20 000 THB ($ 635 USD)
  • 2 veckor-35.000 THB (1 100 USD)

FULL 5 veckor (Moduler 1

Startdag: måndagar

Studievecka: måndag-fredag, 9:00 - 15:30 varje dag

När du ska gå med: Studera i 1 vecka upp till 5 veckor, börja på vecka 1, 3, 4 eller 5 - upp till dig. Weekendklasser finns också tillgängliga.

recept

Deposition: 25% krävs för att garantera din plats

Boenden: Privata rum som börjar så lågt som 2.000 baht / vecka är tillgängliga.

Letter of Acceptance: Tillhandahålls till de som behöver en gång en insättning tas emot

Prestationsbevis: Beviljas dem som slutar 1 veckas träning

Diplom:

Ett Basic Pastry

Frågor / Anmälan:

Om du har ytterligare frågor eller vill anmäla dig för en eller flera veckor av kursen, vänligen skicka ett mail till Ron@ThaiChefSchool.com med dina kommentarer och vi kommer att svara inom kort. Du kan också ringa oss på 66 807-706-741 (engelska) eller 66 2-136-9405 (skol-engelska eller thailändska)

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 2 fler kurser från Thai Chef School »

Senast uppdaterad Juli 13, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 - 4 veckor
Heltid
Pris
- 1 Vecka-25 000 Baht, 2 Veckor-50 000 Baht, 3 Veckor-70 000 Baht, 4 Veckor-85 000 Baht.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum