Read the Official Description

KORT SIKT CERTIFIKAT KURSEN Genèves diplomatskola och internationella relationer (GSD) inbjuder till en ovärderlig erfarenhet i en internationell miljö. Genom att genomföra vår accelererade en-termin-nedsänkning kurs, kommer du att få förstahands exponering för arbetet i internationella organisationer och hur diplomatiska aktörer inför nya frågor, politik och förhandlingar. GSD vill ge en praktisk utbildning erfarenhet som kommer att förse dig att engagera sig i internationella relationer och diplomati.

Baserat i hjärtat av de mest aktiva centrum för multilateral diplomati, är Genève värd för över 250 icke-statliga organisationer, 168 främmande stater, och har varit värd internationella organisationer i över 100 år. Organisationer som FN: s kontor i Genève (UNOG), International Labour Organization, Världsmeteorologiska organisationen (WMO), Världshälsoorganisationen (WHO), den Internationella Rödakorskommittén och Världshandelsorganisationen (WTO) har en plats i Genève, med över 40 000 internationella diplomater och tjänstemän som arbetar i denna internationella miljö. Inte bara är Genève centrum för diplomati, det är också en välkomnande miljö av ett brett spektrum av kulturer, med över 100 nationaliteter närvarande bor och arbetar i staden.

Oavsett om din bakgrund eller intresse ligger i privata, offentliga eller den ideella sektorn skulle GSD vilja uppmuntra ett meningsfullt och nyttig erfarenhet som kommer att öka kunskapen och öka en varaktig karriär.

Vi kommer att ge möjligheter att få ansedda kontakter, erfarenheter och resurser inom området för internationella relationer och diplomati genom att främja de olika internationella evenemang i området och, naturligtvis, vår framstående fakultet.

Vi kommer att garantera en ökad kunskap och medvetenhet om aktuella frågor genom en rad seminarier och gästföreläsningar från experter på hög nivå och tjänstemän från den internationella miljön.

Längd: 14 veckor intag: september och februari varje år Plats: Geneve, Schweiz Språk Studie: Engelska Förkunskapskrav: Minst Kandidatexamen, CV, avskrifter och motivation brev.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Pris
4,600 CHF
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum