Läs den officiella beskrivningen

Tack vare ny teknik, skapar fotografisk praktik och lever en spännande tid, med ständiga innovationer och nya horisonter, tvingar fotografer till kontinuerligt lärande.

I vissa områden, till exempel inom fordons reklam, arkitektur och inredning, är förändringen redan på plats och de ultra-realistiska bilder som kommer till oss är i de flesta fall datorgenererade teckningar från konstruktörer, ingenjörer och arkitekter . Är bekanta CGI bilder, både stillbilder och rörelse, tillämpas i film och tv.

Denna revolution, som författarna definierar enda gräns, för närvarande forma reklamvärlden. Deras användning, dock inte tillämplig på alla områden, fortsätter att vara allt mer nödvändigt, som en generator av nya bilder, eller som integratör av dessa fotografiska CGI i verkliga miljöer.

Kursen erbjuds av CGI GrisArt jobbar på den stora möjligheten att skapa 3D-bilder, men gör det på ett selektivt sätt, med de behov och kompetens fotografer. De upptäcker den mest direkta sambandet mellan denna teknik och konventionell fotografi, samt kompatibilitet och möjligheter. För detta ändamål dessa strikt användbara aspekter utvecklas, till exempel, att kameran layout och perspektiv, belysning, texturering eller konverteringsutgångsbilden.

Applikationen kommer att användas MAXON Cinema 4D program, till skillnad från andra liknande program präglas av vänlighet och användarvänlighet av dess gränssnitt. Den höga graden av kvalitet som erbjuder de senaste versionerna av Advanced Render (C4D renderingsmotor själv) Programmet gör det till ett mycket attraktivt verktyg för professionell villiga att ge sig in i detta område.

Dessutom, i vetskap om marknadens behov, innehåller kursen inlärningsprocessen av att arbeta med V-RAY, en av de bästa befintliga återge motorer.

Fokus i kursen är mycket praktiskt, så att eleverna blir förtrogna med att lösa övningar för att fördjupa sin förståelse och förvaltning medan de är utbildade för att utveckla sin egen intuition.

Se 13 fler kurser från GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
7 månader
Deltid
Pris
2,025 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum