Läs den officiella beskrivningen

Om CIMA

Den Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , grundad 1919, är världens ledande och största professionella organ för chefsrevisorer.

CIMA hjälper enskilda och företag att lyckas genom att utnyttja den fulla styrkan i förvaltningsbokföring - inte bara redovisning av balansräkningen utan redovisning av verksamheten.

Tillsammans med American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) inrättade vi 2012 års uppdrag för Chartered Global Management Accountant (CGMA) för att ge medlemmarna en ny nivå av resurser och erkännande.

CIMA-kursplanen bygger på den unika CGMA Global Management Accounting Principles © och CGMA Competency Framework för att ge personer med hög nivå förmåga att hjälpa dem att uppnå en hållbar framgång i både näringsliv och finans.

Vi tillhandahåller fortlöpande yrkesutvecklingstjänster, finansierar akademisk forskning, utvecklar tanke ledarskap, följer professionella standarder, upprätthåller en etik för medlemmar och arbetar med externa undervisningsleverantörer och bedömningstjänster för att ge den bästa studie- och undersökningsupplevelsen.

År 2017 bildade medlemmarna i CIMA och AICPA Association of International Certified Professional Accountants för att förena och stärka redovisningsprofessionen globalt. Representerar ett inflytelserikt nätverk av mer än 667.000 medlemmar och studenter i ledning och offentlig redovisning, förbereder föreningen revisorer för dagens utmaningar och morgondagens möjligheter.

CIMA en överblick

Genom att bli CGMA med CIMA kommer du att bli med i världens största professionella organ för chefsrevisorer och bli en del av ett verkligt globalt nätverk av över 600 000 nuvarande och nästa generations finanspersonal.

Varför bli en CGMA med CIMA?

Genom att studera CIMA utvecklar du den kritiska kunskap och kompetens som arbetsgivare letar efter och är redo att arbeta i alla affärer - stora eller små, offentliga eller privata, över hela världen. Läs vidare och utforska varför bli CGMA med CIMA är det rätta valet för dig.

Woolich är ackrediterat för nivå 1 (Certificate in Business Accounting) för tillfället.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Woolich Education »

Senast uppdaterad March 14, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum