Kurs - Digital Design

Vancouver Film School - VFS

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs - Digital Design

Vancouver Film School - VFS

Som en Digital Designer, du gillar att organisera information och presentera den som en visuell upplevelse, bygga en känslomässig kontakt med din publik. I Vancouver Film School Digital Design program lär du dig att använda grafisk design och datorgenererade bilder för att förmedla ett budskap som hjälper till att utbilda, övertyga och / eller underhålla din publik. Det finns tre huvudområden Digital Design karriärer.

Kommunikationsdesign

Kommunikation Design (aka grafisk design) kombinerar en förståelse av färg, typ och sammansättning med en publik centrerad marknadsföring strategi för att förmedla ett specifikt meddelande (något liknande sociala orsaker eller marknadsföring av produkten) till en målgrupp. Du kommer att arbeta med projekt som inkluderar logo design, reklam och tryck och förpackningsdesign.

Interaktiv Design

Interactive Design (aka User Experience Design) är inriktat på att tillfredsställa de behov och önskemål hos de människor som interagerar med en produkt eller tjänst, och samtidigt förmedla en märkesvaror budskap. Samspelet kan ske via webbplatser, appar för mobilen eller andra pekskärmar. Dina projekt kommer att innebära att utforma användargränssnittet (aka UI design), persona utveckling, och den totala användarupplevelsen (UX) design.

Motion Design

Motion Design (aka Motion Grafisk design) går samman videofilmer med ljud och 2D eller 3D-animation för att skapa en illusion av rörelse. Motion designers ansvarar för titelsekvenser, online grafik samt visuellt förbättrade filmer, reklamfilmer och videor.

Startdatum:

  • 5 januari 2015 - 4 maj 2015 - 31 augusti, 2015

Du uppgradera med:

  • En examen i digital design. - En portfölj visa upp ditt arbete. - Tillgång till VFS Alumni Directory och Job Board.

Program Krav

Framgångsrikt slutförande av VFS Foundation Visual Art & Design-programmet - ELLER - En portfölj av digitala och visuella arbetet inklusive valfri kombination av fotografi, ljud, video eller interaktiva arbete (maximalt 12 stycken). Portföljen ska visa att du är bekant med olika typer av visuella verk (t.ex. tryckdesign, webbdesign, etc.) och att du inte är begränsad till arbete i ett område i design.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kanada - Vancouver, British Columbia
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Kanada - Vancouver, British Columbia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan