Kurs: Globala "Leading Practices" inom byggbranschen

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Översikt

Kursen definieras av både en utredning och en intensiv studie av globala ”ledande praxis” inom byggbranschen i vidaste bemärkelse.

4 veckor (2 dagar / vecka)

Kursen definieras av både en utredning och en intensiv studie av globala ”ledande praxis” inom byggbranschen i vidaste bemärkelse.

Målet är att tillhandahålla förmåga och potential för designproffs och specifikt SOS-studenter att ”leda” i det professionella, i praktiken och i projekt.

Kursen täcker tre huvudområden för att tillhandahålla metoder, processer, strategier och strukturer för projekt i de fyra spåren.

Intelligent investering i yrket

Innehållet fokuserar på proffsens roll i design, planering och utvecklingsprocesser i stora skalor.

Branschinnovation i praktiken

Innehållet fokuserar på uppkomsten av praktikbaserad användarinspirerad forskning som leder till att bygga innovation.

Integrerad leverans för projekt

Innehållet fokuserar på de specifika metoderna för högpresterande team för att leverera högpresterande projekt i en mängd skalor.

Leading Practices är utformat för att stödja SOS Consortium for Practice and Research. Specifikt ägnas en intensivperiod på en månad efter grundkurserna åt att utveckla omfattande och detaljerade fallstudier, simuleringar och / eller projektundersökningar för SOS Consortium-medlemmar.

Tillämpa

Ansökningsprocessen är öppen året runt. På grund av det begränsade antalet platser är emellertid urvalet av sökande baserat på en "först till kvarn" -basis. Därför anger skolan tidsfrister för att garantera att de sökande kan slutföra processen i förväg till kursstart i oktober. .

antagning

SOS - School of Sustainability välkomnar ansökningar från hela världen. SOS söker nyutbildade och nya yrkesverksamma med olika bakgrund för att bilda en tvärvetenskaplig grupp som kan ta miljöutmaningar med en forskningsdriven kreativ strategi. Programmet och särskilt projektspåren riktar sig främst till arkitekter, ingenjörer och designers, även om skolan bjuder in kandidater med andra profiler, på grundval av deras motivation och färdigheter i förhållande till de frågor som föreslås i kurserna.

Kriterierna för acceptans är talang och motivation, tillsammans med engagemanget och ambitionen att bidra till spridningen av hållbarhetskulturen .

Ansökningsprocess e Entrékrav i några steg
 1. Förbered dokument
  • Personligt brev
  • Curriculum Vitae / CV
  • Design Portfolio
 2. Ansök nu med kontaktformuläret på skolväven
 3. Intervjuval

Ansökningsprocess

Entréexamen består av en bedömning av ansökan, arbetsportfölj och motivationsbrev följt av en intervju.

Kandidaterna bedöms på deras kvaliteter såsom bevisat i sitt arbete såväl som på deras potential att dra nytta av programmet och att uppnå Postgraduate standarder totalt sett, vilket visas i deras intervju. I bedömningen kommer man att ta hänsyn till: kreativitet, vision och innovation som visas i deras arbete; förmåga att formulera målen för deras arbete; intellektuellt engagemang inom relevanta områden; lämpliga tekniska färdigheter ; övergripande intervjuprestanda, inklusive muntlig användning av engelska.

Studenter borde ha uppnått en högkvalitativ professionell kandidatexamen eller magisterexamen i arkitektur, teknik, design och andra. Företräde kommer att ges kandidater med minst ett års arbetslivserfarenhet på ett designkontor .

Studenter är skyldiga att lämna in ett SOS-ansökningsblankett och en portfölj av genomförda studentprojekt tillsammans med relevant relevant designmaterial .

Kandidater som inte talar engelska som sitt första språk kommer att krävas att bevisa att de har uppnått en övergripande engelska B2-nivå (CEFR) , eller övre mellanliggande talade / skriftliga valideringar genom officiella certifikat.

Personliga och kontaktuppgifter: tidigare utbildningsuppgifter och tidigare erfarenhet.

Detaljer ska anges i onlineformuläret och en kopia av din examen eller examensbevis bör laddas upp. Alla kandidater med utomeuropeiska grundutbildningar måste också bifoga en fullständig utskrift av sin första kurs som täcker varje år av sina studier och med angivande ämnen och betyg som erhållits. Erbjudandet av en plats till en kandidat som tar examen vid ansökningstillfället kommer att vara beroende av att kandidaten ger bevis på att han har uppfyllt högskolans kriterier för antagning.

Vi inbjuder sökande att ansöka så snart de är redo att lämna in de begärda handlingarna, eftersom ansökningar behandlas på en först till kvarn, och om du försenar din ansökan kan programmet vara fullt under året och din ansökan kan avslås på den grunden.

Förkunskapskrav

 1. Personligt brev
  • Inkludera motiv för att bli antagna till kursen.
 2. Curriculum Vitae / CV
  • Inkludera examensinformation och yrkeserfarenhet.
 3. Design Portfolio
  • Du ska skicka in en digital portfölj i PDF-format med högst åtta omslag på A4-sidor och en maxfilstorlek på 10 MB, inklusive mellan fyra till sex projekt. Varje projekt bör innehålla en titelbild och upp till 4 stödjande galleribilder. Du bör tillhandahålla en beskrivning av högst 50 ord för varje titelbild och en bildtext på upp till 25 ord för varje stödjande galleribild.

När du lämnar in samarbeten ska du ange detta och tydligt ange din roll och ditt ansvar.

Inlämnande av material som inte listas ovan accepteras inte.

Intervju

Alla sökande måste genomgå en lämplig intervju. Skolan kommer att kontakta dig om du har blivit listad och bjuder in dig till intervjun.

Du bör ta med din fullständiga inlämning till intervjun i dess fysiska form, och alla senaste arbete eller pågående arbete som du anser vara relevant för bedömningen. Om det inte är möjligt att hantera en intervju personligen kommer det att planeras via Skype.

Godkännande

Resultaten kommer att meddelas via e-post så snart som möjligt men senast den 30 juli.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

SOS - School of Sustainability - based in Bologna, Italy, is a post graduate practice academy by Mario Cucinella focused on training emerging professionals in the field of sustainability.

SOS - School of Sustainability - based in Bologna, Italy, is a post graduate practice academy by Mario Cucinella focused on training emerging professionals in the field of sustainability. Läs mindre