Kurs: Grafikdesignerens verktyg. Skapa, retuschera och presentera med Adobe Suite

Allmänt

Programbeskrivning

adress Quique López och Valeria Dubin
Varaktighet // Timmar Från 7 till 18 september 2020 (36 timmar)
16:30 till 21:15 (utom 11 och 16)
nivå Introduktion / Medium
språk kastilianska
pris 680 €. Studenter som är inskrivna i ELISAVA har 25% rabatt på kursens storlek. ELISAVA Alumni Bold-medlemmar får 15% rabatt på programmets storlek.

presentation

Under denna åtta sessionskurs, totalt 36 timmar, kommer vi att försöka närma oss användningen av Adobes professionella verktyg dedikerade till världen av grafisk design. Från tre övningar som är lätta att tillämpa på arbetsplatsen - Vem har inte varit tvungen att göra en presentation på ditt företag? Vem har inte passerat några filer i ett program med svårt uttal (InDesign, Photoshop, Illustrator?) Och har inte vetat vad de ska göra med dem? - Vi kommer att försöka förklara den grundläggande användningen av de verktyg som grafiska formgivare använder för att dagligen för att utarbeta våra mönster.

En presentation, retuschering av en fil som redan har skapats och designats eller utformningen av ett arbetsdossier eller ett tidskrift är de metoder som kommer att ta oss att turnera i Adobe CC-världen, förklara och analysera egenskaperna hos dessa program och implementera att Det är som bäst lärt sig, var och en av alternativen som erbjuds av denna kraftfulla programvara. Vi kommer att upprepa användningen av olika verktyg och arbetsprocesser och utveckla deras kunskap för att få ut mesta möjliga av programmen.

Från mindre till mer komplicerade, genomföra dessa övningar kommer att ge oss tillräckligt med förtroende för att kunna möta retuschering, skapande eller design av dessa grundläggande grafiska stycken i något yrke utan att behöva vara grafiska formgivare.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

mål

Huvudmålet är att få studenten att förvärva nödvändig kunskap för att konvertera sitt projekt eller idé, presentation, etc. till ett sammanhängande utformat digitalt dokument, där man försöker optimera och maximera de viktigaste datorverktygen som används av / grafiska formgivare.

Struktur och innehåll

  • Block 01. Väl presenterade presentationer
  • Block 02. Retuschering av broschyr och kataloger
  • Block 03. Design och layout av rapporter, dokumentationer och tidskrifter

Lärare

Valeria Dubin
Utexaminerad i visuell kommunikation från fakulteten för kommunikation och konst vid Mackenzie universitet i São Paulo, Brasilien. Art Director på EstudiCanó, en kreativ grafisk design och visuell kommunikationsstudio i Barcelona som sedan 1998 har utvecklat företagsbildprojekt, kommunikationskampanjer, produktgrafik, uppsökande grafik, förpackning, redaktionell design, skiv och multimedia, standgrafik och utställningar.

Quique López
Graduate in Advertising and Public Relations, Diploma in Photography and Master in Grafic Arts from the Polytechnic University of Valencia; Diplom i sociologi från universitetet i Alicante; Doktorand i typografi av Eina. Han arbetade som art director på Cosmic Gráfica med kunder som Esade, Albert och Ferran Adrià International Cooking Concepts, Grup3, Ingoprint eller Natursystem, bland andra. Det fungerar för klienter som Cauchos Karey, Amnesty International Valencia, reklambyråerna Syameses och KeepU Media, i kombination med konstriktningen för den internationella hotellkedjan och resorts Dolce Hotels eller restaurangen Meatpacking. Han kombinerar sin yrkesverksamhet med undervisning i olika skolor i Barcelona, som professor vid ELISAVA (universitetsgrad och utbildningscykel) och meddirektör för forskarutbildningen i digital och interaktiv design vid IDEP. Laus Jury 2014 i kategorin Studenter. Vinnare av Gràffica-priset med Muuu-kollektivet.

mottagare

Designa studenter, arkitekter, fotografer, illustratörer och andra kreativa och andra yrkesverksamma som behöver arbeta och lägga ut grafiska dokument och presentationer. Ett minimum av Mac-kunskap krävs.

Detta är ELISAVA (ES) från ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN på Vimeo.

inträde

Registreringsbegäran

För att begära registrering måste du:

  1. Fyll i alla personuppgifter (som de visas på ditt Passport eller National Identity Document) och kontaktinformation på online-ansökningsformuläret.
  2. Bifoga följande dokumentation: Scanner av giltigt pass om du är utlänning eller, skanner av DNI om du har spansk nationalitet eller i ett EU-land, i PDF-format.

I slutet av registreringsbegäran genererar systemet ett användarnamn och lösenord som du måste övervaka och betala via vår webbplats; Du kommer också att få dem i din e-post, om du inte får dem måste du skriva till: antaganden @ ELISAVA .net.

OBS: Använd en giltig e-postadress som skiljer sig från "hotmail", annars kan vi inte bekräfta begäran. För att garantera säkerheten och konfidentialiteten för dina data använder du bara den e-postadress som är registrerad i din registrering för att kontakta Admissions @ ELISAVA .net

Registreringsfrister

  • Studenter med EU-medborgarskap, isländska, Liechtenstein, Norge eller Schweiz: Om platser finns tillgängliga, upp till fyra arbetsdagar innan kursstart.
  • Utländska studenter utan EU-nationalitet *: Om det finns platser tillgängliga, upp till 10 arbetsdagar innan kursstart.

* För kurser med en längre tid än tre månader är en studievisum inte nödvändig, men du bör kontrollera med det spanska konsulatet i ditt land om ett turistvisum är nödvändigt eller om du måste följa något speciellt förfarande.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Läs mer

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Läs mindre