Read the Official Description

CIPS erbjuder en branschstandardkvalificering som visar att arbetsgivare har avancerade färdigheter inom upphandling och leverans. Det formaliserar dina befintliga färdigheter och bygger på dem så att du kan tillämpa grunden för detta fascinerande yrke på jobb i upphandling och leverans i praktiskt taget alla företag eller branscher.

Studenter utvecklar avancerade färdigheter i förhandlingar, och förstår komplexiteten i kontrakt och andra kommersiella arrangemang. Du lär dig att mäta effektiviteten i försörjningskedjorna och analysera deras inverkan på ditt företag, och dyka djupare in i komplexiteten hos dina köpare / leverantörsrelationer. Anskaffningsprinciper tillämpas i ett antal olika sammanhang, som privat och offentlig sektor, icke-vinstdrivande och regering: du kommer att undersöka dessa och lära dig hur du hanterar de olika.

Vem behöver programmet

Professionella som redan arbetar inom upphandling och leveransindustrin

lärandemål

Inköp och leveransmiljöer, inköp och leverans, inköp och leverans av arbetsflöde, lager- och logistikverksamhet, inköp och leveransrelationer, kontekstupphandling och leverans, affärsbehov vid upphandling och leverans, förhandlingar och avtal i inköp och leverans, hantering av kontrakt och relationer i Upphandling och leverans

Programinnehåll

  • Nivå 2: Certifikat vid upphandling och leverans
  • Nivå 3: Avancerat certifikat vid upphandling och leverans
  • Nivå 4: Diplom i upphandling och leverans
  • Nivå 5: Avancerat Diplom i inköp och leverans
  • Nivå 6: Professionellt Diplom i Anskaffning och Leverans
Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Zabeel International Institute of Management and Technology »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum