Read the Official Description

För att optimalt hantera sport infrastruktur, oavsett om de är sportanläggningar, offentliga och privata idrottsföreningar, gym och arenor som kräver både en strategisk och operativ vision för idrottsorganisation. Denna specialiserade Kursen ger en introduktion till idrottsområdet facility management, och du kommer att lära sig att tillämpa din ledarförmåga.

MÅL

Huvudsyftet med den Kurs i Sport Facility Management är att utbilda dig i genomförandet av de operativa verktyg du kommer att använda i ditt ansvar som chef för en sport anläggning.

LÄRANDEMÅL

  • För att förstå och tillämpa principerna för ett anbudsförfarande
  • För att förstå och implementera aspekter av ekonomisk förvaltning till en sport anläggning
  • Att veta hur man kan optimera de interna processerna i en sport anläggning
  • Att anpassa resurser, kompetens och kompetensen hos personer som samarbetar med anläggningen
  • Att tillämpa kvalitetskontroll metoder till sportanläggningen service

AKADEMISK PROGRAM

Du har möjlighet att studera denna kurs och andra specialiserade kurser, tjänar poäng tills erhålla magisterexamen i Sport Marketing (27 hp), eller till och med tills man erhåller Master i Sport Management (60 hp) eller Master i Sport Marketing och Sponsorhip ( 60 hp).

RIKTAD MOT

Programmet riktar sig till dem som vill komplettera sin utbildning med en specialiserad kurs i idrott facility management. Det är speciellt lämplig för dig, om:

  • Du är en (fd) idrottare som vill specialiserad utbildning inom idrotten facility management.
  • Du arbetar i ett företag och / eller idrottsmiljön, och vill skaffa sig en bättre förståelse för sport facility management.

BEHÖRIGHETSKRAV

För att göra den här kursen är det rekommenderat att du har yrkeserfarenhet i en idrottsorganisation eller i alla områden för företagsledning, eller har utvecklat en karriär som professionell idrottsman.

PROGRAM

Programmet har 7 poäng (ECTS), fördelat på 10 veckor. Kursen består av olika undervisningsenheter (UD) och var och en består av en kontinuerlig bedömning test, där du interaktivt tillämpa teori, kompletterat med lösa övningar och praktikfall.

Program taught in:
Engelska
Spanish (Spain)

See 2 more programs offered by Johan Cruyff Institute »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
10 veckor
Deltid
Pris
875 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum