Read the Official Description

I dagens värld, marknadsföring och kommunikation har stor betydelse. Varje dag tusentals unika och specialiserade program visas som har en differentiell högt värde. Samma inriktning och stränghet appliceras på utbilda sport marknadsförare. Denna innovativa 10-veckors kurs kommer att ge en första försprång till alla dessa marknadsförare sportindustrin ingår.

MÅL

Huvudsyftet med den Kurs i Sport Marketing är att förstå marknadsföringskoncept och tillämpa dem på sport management. Efter kursen du vet hur man använder operativa marknadsföring verktyg som kommer att förbättra dina resultat som en sport marknadsföring professionell.

LÄRANDEMÅL

  • Att känna analys och diagnostiska verktyg för marknadsundersökningar.
  • Att veta, analysera och bedöma strategier för utveckling, lansering och placering av nya produkter.
  • Att analysera och bedöma marknadsföringsstrategier för internationalisering av idrottsaktiviteter.
  • Att ha goda kunskaper i tekniska verktyg för utnyttjande av företagsresurser genom marknadsföring.
  • Att veta, analysera och bedöma betydelsen av digitala samhällen och sociala medier i affärsrörelse.
  • Att veta grundläggande digitala marknadsföring.

AKADEMISK PROGRAM

Du har möjlighet att studera denna kurs och andra specialiserade kurser, tjänar poäng tills erhålla magisterexamen i Sport Management (32 hp) eller magisterexamen i Sport Marketing (27 hp), eller till och med tills man erhåller Master i Sport Management (60 ECTS) eller master i Sport Marketing & Sponsring (60 hp).

RIKTAD MOT

Programmet riktar sig till dem som vill komplettera sin utbildning med en specialiserad kurs i idrott marknadsföring. Det är speciellt lämplig för dig, om:

<li>Du är en (fd) idrottare som vill specialiserad utbildning inom idrotten marknadsföring.</li> <li>Du arbetar i ett företag och / eller idrottsmiljön, och vill skaffa sig en bättre förståelse av sport marknadsföring.</li>

BEHÖRIGHETSKRAV

För att göra den här kursen, rekommenderas det att du har yrkeserfarenhet i en idrottsorganisation eller i någon företagsledning miljö, eller har utvecklat en karriär som professionell idrottsman.

PROGRAM

Programmet har 8 poäng (ECTS), fördelat på 10 veckor. Kursen består av olika undervisningsenheter (UD) och var och en består av en kontinuerlig bedömning test, där du interaktivt tillämpa teori, kompletterat med lösa övningar och praktikfall.

Program taught in:
Engelska
Spanish (Spain)

See 2 more programs offered by Johan Cruyff Institute »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
10 veckor
Deltid
Pris
1,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum