Läs den officiella beskrivningen

Kurs i Japan Studies

JSP (Japan Studies Program) består av Japan området Studies Program (JAS) och den japanska Language Program (JLP). JAS kurser inbäddade i liberal arts läroplanen för att säkerställa både att de har en stark akademisk bas och att eleverna har möjlighet att se Japan från ett antal disciplinära perspektiv. JAS är stolt över att vara värd för ett stort antal erfarenhets seminarier om japansk kultur visas av mästare i Noh, Koto, Shakuhachi, Zen, Shinto, Shodo, Sado, Kado och kampsport: Aikido, Judo, Karate och Shugendo.

Den JLP omfattar inte bara japanska språkkurser som sträcker sig från början till avancerad nivå, men också kurser i professionell japanska skriva, läsa japanska tidningar och tala inför publik på japanska. Vår Språkinlärning Center (LAC) innefattar en japansk Writing Desk för att hjälpa japanska och internationella studenter polera deras sammansättning färdigheter.

Japansk kultur klassrummet

Japansk kultur Klassrum A
Trägolv

På iCLA använder vi ett trägolv i Japansk kultur klassrummet A och det är där vi värd vår Noh, Shugendo och andra verkstäder. Trägolv har alltid varit en hörnsten i den traditionella japanska sättet att leva. Det är den äldsta typ av golv i japansk historia, och förr i tiden hela hus hade trägolv. Runda tatamimattor användes endast på platser där människor satt och sov.

Japansk kultur Class B
  tatami Floor

Japansk kultur Klassrum B golv är gjord av tatamimattor. Vi värd våra Sado verkstäder här och andra aktiviteter som innebär sitter på golvet. Tatamimattor görs traditionellt genom vävning halm och har en exakt 2: 1 bildförhållande. Detta gör det möjligt att skapa helt kvadratiska eller rektangulära utrymmen beroende på tillfälle. Att bestämma storleken på ett rum på detta sätt är också något som är grunden japanska. Redan nu är kontor ofta mäts "av mattan."

Central Garden
   Bamboo Grove

Vår vackra bambu trädgård kan ses från sex olika vinklar på båda våningarna i byggnaden, ett perfekt sätt att uppskatta en växt med långa anslutningar till den japanska kulturen. Bambu är endemisk för den japanska skärgården söder om Aomori Prefecture och har länge använts som byggnadsmaterial. Ofta anses vara ett mellanting mellan ett träd och gräs, växer det så fort som gräs, men som ett träd dess stjälkar växa rakt och träig. På iCLA hoppas vi att eleverna kommer att vara som bambu: flexibel, och kan växa snabbt.

12 praktiska workshops

Läs om Japans konst och kultur i 12 praktiska workshops

* Fler workshops kommer att meddelas.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Apr. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum