Läs den officiella beskrivningen

Kurs i modeillustration


Den modeillustration Course är inte bara designen eller representation av ett plagg, men mer av en konstform. Det är också ett alternativt sätt för kreativa människor som tycker mode och vill uttrycka på ett annat sätt hur modedesign inspirerar dem. I den här kursen kommer du att lära dig allt om mode illustration och hur har det utvecklats genom historien, ritteknik av den mänskliga gestalten, använder och teorierna om färg, och många olika sätt att tekniker för att gälla för skapelser. Under denna tid kommer du också att börja utveckla din egen stil och bygga din egen portfölj, som förhoppningsvis kan öppna en ljus karriärväg för dig!


Naturligtvis Utfall


- Gain modeillustration teknik
- Få kunskap om illustration från olika artister
- Gain färgtekniker - markörer, rita teckningen, vattenfärger, måla, dator rendering
- Utveckling av egen individuella stil


Studenten ska lära sig grunderna i modeillustration: ritteknik av den mänskliga gestalten och olika tekniker som att använda penna, markörer, akvareller, färg, datorprogram, etc. Är det förväntas att studenten inser vikten av att göra en effektiv forskning för ett projekt, hur man ska tolka det och behoven hos en klient samtidigt hålla sin stil, hur man levandegöra en trend, ett koncept eller en stämning genom sitt konstnärliga syn. Den modeillustratör har ett omfattande arbete fält för sådana områden som design hus, tidskrifter, trend företag, grafisk design eller modedesign, även som frilansare etc.


Slut arbete: Creative slut Workshop: Utforma en illustration samling som baseras på en individuell tema


Nivå: Nybörjare, expereinced


Material: Notebook - 4H pennor - Kalkerpapper - Soft suddgummi - Blyertspennor - Pennvässare - Fina svarta fiberpennor - A4-papper - Sax - Limstift - Bärbar dator - USB-minne - Photoshop - Illusrator (30 dagars testversion okej för Photoshop och Illustrator program)

Varaktighet Kort Dagtid en månad - deltid - förmiddag eller eftermiddag - 4 dagar i veckan (måndag till torsdag) Avgift: € 1,200 Dag 2 veckor - Heltid - 4 dagar i veckan (måndag till torsdag) Avgift: € 1,200 att inkludera 22% moms och 180 € inskrivningsavgift.

Program undervisas på:
Engelska

Se 13 fler kurser från Milan Fashion Campus »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
2 - 4 veckor
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum