Läs den officiella beskrivningen

Om IELTS-examen

Ett internationellt engelsktestningssystem (känt som IELTS); kvalifikationer krävs av de flesta malaysiska, brittiska, kanadensiska, australiska, maltesiska och sydafrikanska universitet och i vissa fall amerikanska akademiska institutioner. IELTS krävs ofta av yrkesorganisationer och behövs för invandring för Kanada och Australien. För att få bästa möjliga poäng behöver du den bästa hjälp du kan få. Att ta ett IELTS-förberedelsekurs med oss ​​är ditt grundläggande första steg mot framgång.

Skäl att ta kursen

  • Du vill delta i ett engelsktalande universitet
  • Du vill ha en karriär i en internationell miljö
  • Du vill få en konkurrensfördel i din karriärväg
  • Du vill ha ett internationellt certifikat som visar din nivå på engelska
  • Du vill ha bättre möjligheter till framtida anställning

Varför IELTS

En IELTS-kvalifikation krävs av de flesta malaysiska, brittiska, kanadensiska, australiska, maltesiska och sydafrikanska universitet och i vissa fall amerikanska akademiska institutioner. IELTS krävs ofta av yrkesorganisationer och behövs för invandring för Kanada och Australien. Higher Score® IELTS-klasserna kommer att inriktas på tre viktiga områden för att hjälpa dig att uppnå ett bra betyg snabbt och enkelt: bra examenstrategier, effektiv examentänkande och studier av bara engelska som du behöver för att klara testet.

Vår personal

Våra lärare är fullt utbildade i vad som krävs för att få ett bra betyg i IELTS-tentamen. Ditt slutresultat kommer att återspegla en grundlig förståelse av IELTS-kraven, samt en betydande förbättring av din läsning, skrivning, talande och lyssnande.

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från California KL »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Jan 2020
Duration
1 - 1 månad
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan 2020