Read the Official Description

händelser runt 150.000 idrotts firas årligen runt om i världen. I varje land, stad eller kommun andra idrottsevenemang, professionella eller halv professionell, kan tillsättas. Organisationen av dessa händelser ligger i händerna på personer vars utmaning är att optimera resursförvaltning genom rigorös planering, och har tillräckligt med tid och flexibilitet för att reagera på oförutsedda omständigheter.

Denna specialiserade 9-veckors kurs kommer att introducera dig till idrottsområdet händelsehantering som en framtida arrangör / professionell.

MÅL

Huvudsyftet med kursen i Sports Event Management är att utbilda dig i tillämpningen av operativa verktyg du behöver i ditt ansvar som en sport event manager.

LÄRANDEMÅL

  • Att känna till och tillämpa de organisatoriska principerna för en sport händelse.
  • För att förstå och sätta aspekter av den ekonomiska förvaltningen av ett sportevenemang i praktiken.
  • Att veta hur man väljer och hantera professionella medarbetare och / eller frivilliga.
  • För att erhålla och anpassa tillgängliga resurser för ett sportevenemang.
  • Tillämpa metoder för att bedöma ett idrottsevenemang och identifiera aspekter som kan förbättras ytterligare.

AKADEMISK PROGRAM

Du har möjlighet att studera denna kurs och andra specialiserade kurser, tjänar poäng tills erhålla magisterexamen i Sport Marketing (27 hp), eller till och med tills man erhåller Master i Sport Management (60 hp) eller Master i Sport Marketing & Sponsring ( 60 hp).

RIKTAD MOT

Programmet riktar sig till dem som vill komplettera sin utbildning med en specialiserad kurs inom idrotten event management. Det är speciellt lämplig för dig, om:

  • Du är en (fd) idrottare som vill specialiserad utbildning inom idrotten event management.
  • Du arbetar i ett företag och / eller idrottsmiljön, och vill skaffa sig en bättre förståelse för sport event management.

BEHÖRIGHETSKRAV

För att göra den här kursen, rekommenderas det att du har yrkeserfarenhet i en idrottsorganisation eller i någon företagsledning miljö och / eller har utvecklat en karriär som professionell idrottsman.

PROGRAM

Kursen har 7 poäng, fördelade på 10 veckor. Kursen består av olika undervisningsenheter (UD) och var och en består av en kontinuerlig bedömning test, där du interaktivt tillämpa teori, kompletterat med lösa övningar och praktikfall.

Program taught in:
Engelska
Spanish (Spain)

See 2 more programs offered by Johan Cruyff Institute »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Nov. 2019
Duration
9 veckor
Deltid
Pris
1,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum