Read the Official Description

Översikt

I den intensiva kursen får studenterna möjlighet att snabbt förvärva och utveckla de fyra aspekterna av språkinlärning: förståelse, muntlig och skriftlig produktion, kommunikativa och interaktiva färdigheter. Studenter uppmanas att ta ett aktivt, systematiskt tillvägagångssätt för grammatik och använda det på ett naturligt, kommunikativt sätt. Kursen kommer att övervaka studentens kommunikationsförmåga och förmågan att använda portugisiska i verkliga situationer genom användning av rollspel, debatter för mellanliggande och avancerade nivåer, utdrag av filmer och musik och andra interaktiva metoder. Efter lektionerna kan eleverna ha möjlighet att fortsätta att lära sig med skolan genom valfria extrautbildade aktiviteter.

  • En grundlig och fördjupad kurs på portugisiska och en effektiv metod för att lära sig språket.
  • Klasser är snabba och resultaten är starka.
  • Hälften av dagen spenderas dedikerad till lektionerna och den andra hälften är gratis för studenter att utforska Lissabon eller andra föredragna aktiviteter.
  • Eleverna lär sig tillsammans med kamrater med liknande språkförmåga.
  • Precis som med våra andra kurser är alla aspekter av språkkunskaper, såsom läsning, talande, skrivande och lyssnande, inriktade på i klassen.

Pris

* Varje lektion består av 55 minuter.

En kurs garanteras alltid även om den inte har det lägsta antalet studenter, men antalet timmar kan minskas. Vänligen se våra användarvillkor för mer information.

vittnesmål

Program taught in:
Engelska
Portugisiska
Last updated October 24, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
Pris
- Se programbeskrivningen
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum