Kurs: Kommersiell matlagning plus Externship
Culinary Tech Center
Nyckelinformation
Välj plats
Campus läge
New York, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
6 - 9 månader
Takt
Heltid, Deltid
Studieavgifter
USD 13 995
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Översikt
På Culinary Tech Center förbereder vi eleverna för givande karriärer i kulinariska konster. Genom att slå samman kommersiell matlagningsteori med praktisk utbildning i branschstandardkök, kan vi hjälpa framtida professionella kockar att lära sig de färdigheter som behövs för att konkurrera om sysselsättningsnivå på kulinariska fält.
Kommersiell matlagning Plus Externship: 600 timmar
Med fokus på praktisk lärande framhäver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiska sidan av kommersiell matberedning. Kandidater från detta program är väl förberedda för karriärer i restauranger, företag och andra livsmedelsavdelningar och för inträdesnivåer, inklusive prep cook, line cook eller garde manger. Obligatoriska kurser för Commercial Cooking Plus Externship-programmet är följande:
- Skicklighetsutveckling
- Matlagning
- Catering
- Mat Sanitation
- Mängd matproduktion
- extern~~POS=TRUNC
Ta en rundtur
Vill du fortsätta karriären i kulinariska konsten? Börja med de kunskaper och kunskaper som krävs för att lyckas i detta snabba fält på Culinary Tech Center . Ring oss idag på 646-559-8551 eller skicka in en blankett för att planera en rundtur på vår campus i New York eller White Plains.
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
University Extension Course Design av laktosfria menyer i restauranger
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 Mer
Universitetsförlängningskurs Skapande av ett gastronomiskt varumärke
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 Mer
Universitetsförlängningskurs Glutenfri menydesign i restauranger
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 Mer