Läs den officiella beskrivningen

Den allmänna engelska kursen är för studenter som vill förbättra sin övergripande engelska språkkunskaper, både i verbala och skriftliga domäner. Kursen passar perfekt för att förbereda studenter för andra kurser som IELTS-förberedelse eller engelska för akademiska ändamål eller för att ge dem större förtroende för sin engelska förmåga när de bosätter sig i Australien.

Kursen följer ett integrerat kompetensförfarande, där eleverna utför olika läs-, skriv-, tal- och lyssningsövningar för att utveckla och förbättra sin muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga. Under hela kursen ska eleverna också delta i övningar för att förbättra användningen av grammatik, uttal och ordförråd. Kursen ger studenterna möjlighet att uttrycka sig på ett brett spektrum av ämnen med kompetens och självförtroende.

Primus General English kurs erbjuder fem nivåer av färdighet: Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate och Advanced. Med andra ord går den allmänna engelska kursen från CEFR av A2 till C1.


Varaktighet: 5 till 50 veckor/>

Tidsplan: morgon och kvällsplaner

Intag: Varje måndag

Inträdesnivå: Inget minimikrav

Kontakt Timer: 20 Core Timer 3 Valfria timmar

CRICOS bankkod: 073626F


Allmän engelska erbjuds på en rad kunskaper från Elementary till Advanced. En provkursplan för mellannivå anges nedan./>


Varför välja en Primus Australia College of Education Course?/>


PRIMUS ENGLISH kurser lärs i toppmoderna lokaler centralt beläget i Melbourne CBD. De har skapats av engelska yrkesverksamma och lärare och levereras tillsammans med extracurricular språk och kulturella aktiviteter i en miljö med stödjande och vänliga lärare och studenter./>

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Primus English - Learn English in Melbourne, Australia »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
5 - 50 veckor
Heltid
Pris
- För aktuella kursavgifter och avgifter kontakta oss.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum