Read the Official Description

Den allmänna engelska kursen är för studenter som vill förbättra sin övergripande engelska språkkunskaper, både i verbala och skriftliga domäner. Kursen passar perfekt för att förbereda studenter för andra kurser som IELTS-förberedelse eller engelska för akademiska ändamål eller för att ge dem större förtroende för sin engelska förmåga när de bosätter sig i Australien.

Kursen följer ett integrerat kompetensförfarande, där eleverna utför olika läs-, skriv-, tal- och lyssningsövningar för att utveckla och förbättra sin muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga. Under hela kursen ska eleverna också delta i övningar för att förbättra användningen av grammatik, uttal och ordförråd. Kursen ger studenterna möjlighet att uttrycka sig på ett brett spektrum av ämnen med kompetens och självförtroende.

Primus General English kurs erbjuder fem nivåer av färdighet: Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate och Advanced. Med andra ord går den allmänna engelska kursen från CEFR av A2 till C1.


Varaktighet: 5 till 50 veckor/>

Tidsplan: morgon och kvällsplaner

Intag: Varje måndag

Inträdesnivå: Inget minimikrav

Kontakt Timer: 20 Core Timer 3 Valfria timmar

CRICOS bankkod: 073626F


Allmän engelska erbjuds på en rad kunskaper från Elementary till Advanced. En provkursplan för mellannivå anges nedan./>


Varför välja en Primus Australia College of Education Course?/>


PRIMUS ENGLISH kurser lärs i toppmoderna lokaler centralt beläget i Melbourne CBD. De har skapats av engelska yrkesverksamma och lärare och levereras tillsammans med extracurricular språk och kulturella aktiviteter i en miljö med stödjande och vänliga lärare och studenter./>

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by Primus English - Learn English in Melbourne, Australia »

Last updated February 23, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
5 - 50 veckor
Heltid
Pris
- För aktuella kursavgifter och avgifter kontakta oss.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum