Kurs - workskills plus, BTEC nivå 3 och arbetslivserfarenhet

Allmänt

Programbeskrivning

Detta är ett perfekt program för dem som vill förbättra sin yrkeskompetens för att få ett arbete eller att avancera i sin utbildning eller arbetsplats.

Programmet leder till en BTEC i WorkSkills Plus, en internationellt erkänd yrkesexamen på nivå 3 på den nationella ramen för kvalifikationer (NQF). Den är utformad och ackrediterad av Edexcel, den ledande leverantören av internationellt erkända kvalifikationer.

Denna BTEC kvalifikationer gör ett utmärkt komplement till ditt CV och är godkänd av UKBA för icke-EU och EU-studenter.

Programmet består av två faser:

1. Studie Period

Du studerar i minst 15 timmar per vecka Kursen består av enskilda enheter, inklusive: - Förhandlingsteknik och övertalning på arbetsplatsen - ge och ta emot feedback - Förberedelser för en intervju - Effektivitet på arbetsplatsen - Personlig utveckling för ledarskap - Learning från Work Placering - engelska och examination förberedelse färdigheter Om du vill bo med en värdfamilj under din studietid, kommer vi gärna att ordna detta för dig.

2. Arbetspraktik Period

  • Du kan i praktiken de färdigheter du utvecklat i klassen.
  • Under din praktik kommer du att övervakas och ges vägledning.
  • Uppdrag ges under din placering kommer att ge dig en möjlighet att reflektera över dina erfarenheter och att omvärdera dina yrkeskunskaper.

Uppdragen kan omfatta presentationer, rapporter, rollspel, forskning etc. under studietiden, samt en praktisk uppgift under din praktik. Alla uppdrag internt bedömda och när du har erhållit nödvändigt antal poäng, kommer du att tilldelas en BTEC i WorkSkills Plus Nivå 3 examen (utmärkelse eller intyg).

Vilka typer av arbetslivserfarenhet kan jag ta?

Hospitality & Sjukvård: studenter med relevant erfarenhet inom gästfrihet och sjukvårdssektorn kommer att ta en betald placering (UK minimilön) som en del av utbildningen.

Yrkesutbildning: Studenter som väljer erfarenhet av till exempel marknadsföring, mode, finans, Juridik, Företagande, etc. kommer att ta en obetald praktik.

Snabbfakta

  • Minimiålder: 18 - Undervisning: 15, 18, 21, 24, 27 eller 30 timmar per vecka - Startdatum: varje måndag (pågående inskrivning) - Nivå: medel till kunskaper (B1 till C2) - Perfekt för: studenter som vill praktisk erfarenhet av ett brittiskt företag och en BTEC Nivå 3 kvalifikation
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Crest Skolor i engelska är ett brittiskt Border Agency (UKBA) Mycket Trusted Sponsor och har undervisat engelska sedan 1983. Vår vänliga och erfarna lärare och andra anställda se till att varje elev f ... Läs mer

Crest Skolor i engelska är ett brittiskt Border Agency (UKBA) Mycket Trusted Sponsor och har undervisat engelska sedan 1983. Vår vänliga och erfarna lärare och andra anställda se till att varje elev får det bästa inom undervisning i engelska. Eleverna är fria att besöka vårt kontor när de behöver (om bara för att säga "hej!"), Som främjar en välkomnande atmosfär på skolan och eleverna kan känna sig trygga att veta att vi finns alltid till hands för att hjälpa till med eventuella frågor. En färsk undersökning visar att många av våra nuvarande studenter valde att registrera sig med vår skola eftersom de rekommenderades av en vän: vi är mycket stolta över detta resultat, eftersom vi anser att det är den ultimata bevis på kvaliteten på vår service och för glad miljö i vår skola. Crest Schools i engelska har fått betyget Grad 1: Exceeds Expectations av Storbritanniens oberoende skolinspektion (ISI). Vi är en EL Gazette Centre of Excellence 2014 och 2013 och har tilldelats Best Value School i London 2013 för att ge högsta kvalitet till rimliga priser. Vår skola är anknutet till London Crest Open Centre; en av Storbritanniens ledande IELTS, Cambridge och Trinity examen centrum, vilket också gör oss ett perfekt val för examensförberedande kurser. Plats Crest Schools of English är baserat i en trevlig förort till London som heter Edgware. Skolan ligger på huvudgatan, vilket innebär eleverna kan njuta av affärer, restauranger och caféer på fritiden och vi är bara en minuts promenad till stationen. Fördelen med att vara här är att du enkelt kan besöka centrala London med buss eller rör för att njuta av den magnifika sevärdheter och fantastiska nattliv - men utan stress eller levnadskostnaderna i centrum. Det är ett lika bra läge för dem som vill besöka de många vackra platser utanför London och som vill uppleva riktiga Engelska bor i första hand. Läs mindre