Kurs: engelska som andraspråk (ESL)

Allmänt

Programbeskrivning

Engelska som andraspråk (ESL)

Särskild lärande institution: DLI # O19338447695

Erkänd av språk Kanada Engelska klasser erbjuds på morgonen, kvällen och på helgerna, på heltid eller deltid. Vår metod har en beprövad meritlista genom åren och vi ser fram emot att hjälpa dig att berika din engelska språkkunskaper och akademiska färdigheter med förtroende. Vårt ESL-program är en djupgående studie av grundläggande språkkunskaper (läsa, skriva, lyssna och tala) på tio nivåer. Eftersom Canada College är ett officiellt testcenter för IELTS och TOEFL iBT®, kan det vara rätt val för din testförberedelse. Vår högskola kan hjälpa dig att öka din testresultat till önskad nivå, vare sig det är för akademiska ändamål, kanadensiskt medborgarskap eller invandring.
annemcdon / Pixabay

Engelska Progression

Engelska nivå I: (100 timmar)

Detta är en nybörjarkurs för studenter med ingen eller begränsad tidigare kunskaper i engelska. Innehåller en betoning på kommunikationsförmåga i dagliga situationer och utveckling av grundläggande språkkunskaper inklusive uttal, övning i lyssnande, läsning, skrivande, tal, grammatik och studiefärdigheter.

Engelska nivå II: (100 timmar)

Detta är en grundläggande, integrerad färdighetskurs för icke-modersmål i engelska som har en viss, men begränsad, engelskspråkighet. Kursen innehåller övning i lyssnande, tal, uttal, ordförråd, grammatik, läsning, skrivning och inlärningsstrategier. En tonvikt läggs på utvecklingen av engelska kunskaper och exponering för kanadensisk kultur genom meningsfull kommunikation.

Engelska nivå III: (100 timmar)

Nivå 3 i engelska som andraspråksprogram erbjuder en kommunikativ inställning till språkinlärning. Kursen är utformad för att bygga elevernas kompetenser på engelska samtidigt som de utvecklar sina färdigheter i att tala och lyssna, samt läsa och skriva. Kursens fokus är främst på konversationer, praktiska övningar och rollspel, vilket skapar en rolig och effektiv inlärningsatmosfär.

Engelska nivå IV: (100 timmar)

Studenter som anmäler sig till denna kurs ska redan kunna kommunicera på engelska och måste redan ha en allmän förståelse av engelska grammatik (dvs. nuvarande, tidigare och framtida tider). I slutet av kursen kommer eleverna att kunna delta i samtal med större lätthet. Studenter på denna nivå kommer också att arbeta med att utveckla sina skrivfärdigheter.

Engelska nivå V: (100 timmar)

Efter avslutad kurs kommer de att känna sig bekväma och säkra tillräckligt för att delta i samtal och diskussioner om allmänna ämnen. Studenterna kommer också att ha utvecklat färdigheterna för att börja kommunicera med lätthet att skriva.

Engelska nivå VI: (100 timmar)

Denna kurs är utformad för studenter med god grund i engelska och erbjuder studenterna en grundlig grammatisk granskning och flera möjligheter att förbättra sina språkkunskaper och göra framsteg mot flytande. Eleverna övar talar, läser, skriver och lyssnar i och utanför klassrummet. Material inkluderar litterära texter från klassiska engelska författare, författare och olika audiovisuella material.

Engelska nivå VII: (100 timmar)

Efter avslutad kurs kommer studenterna att kunna delta effektivt i de flesta formella och informella samtal om praktiska, sociala och professionella ämnen. Studenterna kommer också att kunna ta emot och analysera information och åsikter och lära sig att vara ordförande för möten och debatter. Studenterna har behärskat tillräckligt med språket för att de ska kunna utföra avancerade uppgifter som att försvara en åsikt, ta itu med hypotetiska frågor och diskutera komplexa arbetsrelaterade frågor.

Engelska nivå VIII: (100 timmar)

Kursen är utformad för att hjälpa avancerade studenter utveckla förmågan att tolka och kritiskt analysera skriftlig akademisk engelska. Studenterna engagerar sig i mer komplexa och längre skrivövningar; i form av jämförande, argumenterande och informativa uppsatser. Eleverna lär sig också hur man använder element i stil och skiljetecken.

Engelska nivå IX (EAP): (100 timmar)

Engelska för akademiska syften är främst utformad för studenter som förbereder sig för antagning till engelskspråkiga gymnasieskolor och därför måste uppgradera sina engelska färdigheter till flytande universitetsnivå.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Canada College has been helping students from across Canada and around the world for over the years. Since its establishment, the school has focused on excellence in language and technical skills inst ... Läs mer

Canada College has been helping students from across Canada and around the world for over the years. Since its establishment, the school has focused on excellence in language and technical skills instruction. The school has a well-earned reputation for meeting the needs of students both academically and professionally. Läs mindre