Undervisa engelska som främmande språk

Hittills har vi utbildat mer än 400 EFL-lärare att bli. Vår TEFL-kurs innehåller 120 timmars träning som är utformad för att förbereda den framtida EFL / ESL-läraren att arbeta med människor från hela världen och från olika kulturer. Kursen omfattar alla relevanta aspekter av undervisning som lektionsberedning, klassrumsförvaltning, grammatik, undervisningsmetoder, observation, undervisningspraxis, läroböcker utvärdering och mycket mer. Vår TEFL-kurs fokuserar på de verkliga färdigheter som krävs för att undervisa under de ofta svåra förhållanden som finns i EFL / ESL-sektorerna. Skolan har utvecklat ett starkt rykte för excellens inom detta område, och ett antal av våra kandidater är villiga att vittna om detta personligen. Om du är intresserad av en TEFL-kurs och arbetar i utlandet, kontakta oss.

Kosta

TEFL

Allmän information

  • Högst 14 studenter, minst 6 studenter per grupp
  • TEFL-klasserna går från 08:30 till cirka 16:00 dagligen, med förfriskningar och måltidsavbrott

Vad du borde förvänta dig från en TEFL-kurs

Exploration och interaktion

Förvänta dig inte att föreläsas. Eller skedmatad. Inte mycket, ändå. Vi är lärare, INTE föreläsare. Under kursen samverkar vi ständigt, diskuterar och delar åsikter om utbildning, språkinlärning, planering, undervisning varhelst, kulturer och mer - allt under övervakning och expertrådgivning av en erfaren, utbildad TEFL / TESOL-handledare.

Roligt

Vi har kul. Vi skrattade. Vi bygger relationer. Bara för att vi vet, från många års erfarenhet och framgång, går det roligt och lärande hand i hand.

Hårt arbete

Fyra veckor är inte mycket tid. Du måste arbeta hårt, så var beredd på sena nätter som förbereder nästa dag och nästa vecka. Det är värt det.

Den djupa änden

Du är här för att lära dig att lära dig. Det bästa sättet att göra detta är att börja på dag ett eller kanske dag två. Var beredd att skjutas in i den djupa änden - vi kommer att be dig att lära dig på droppe av en hatt eller att planera att lära dig nästa dag. Det kan vara en fem-minuters mikrolektion, eller en halv timme grammatikpunkt. Du kommer att lära dig att klara trycket och ha kul medan du gör det.

passion

Din handledare har stor kärlek till undervisning. Revel i det och ta in allt de delar med dig.

Observation

Lär av andra: Du får möjlighet att observera våra egna lärare i åtgärd, liksom de på en närliggande förskoleklass. Titta noga och kom ihåg.

Attityd

Du måste ta ansvar för dig själv. Vi kan inte tjäna din lön för dig. Var positiv och kom med ett öppet sinne - det är underbart att se hur mycket vi kan lära av varandra.

Arbetssätt

Vi kommer inte hitta ditt jobb för dig. Det finns så mycket tillfälle där ute, och vi delar med dig detaljerna i placeringsorganisationer och TEFL / TESOL-kataloger som vi har fått veta under åren. Gör lite forskning, det finns så mycket information tillgänglig.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 3 fler kurser från Bay Language Institute »

Senast uppdaterad Oktober 21, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
4 veckor
Heltid
Pris
9,300 ZAR
pris per vecka, för 2018 kurser.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag