Kurser inom försäljning och marknadsföring

Allmänt

Programbeskrivning

Vi erbjuder försäljningskurser inom modern försäljning och handel - oavsett om du är ny inom försäljningsbranschen eller har flera års erfarenhet som säljare. Våra kurser fokuserar på både personlig försäljning, kundkontakt, digital handel etc. och är därför också uppenbara för dig som ansvarar för företagets marknadsföring.

Bli en bättre säljare och skapa mer försäljning

Försäljning är avgörande för att säkerställa ett företags framgång. Det är viktigt att ha skickliga professionella säljare som kan skapa de perfekta lösningarna för kunderna. Är du bra på att skapa starka relationer med dina kunder och att bedöma när dina kunder är redo att köpa? På våra säljkurser kan du få ett brett utbud av effektiva säljverktyg inom ämnen som

  • Personlig försäljning
  • Ytterligare försäljning
  • Kundtyper och kundrelationer
  • Presentationsteknik
  • Konflikthantering och klagomål

Syftet med kurserna är bland annat att ge dig kunskap om kundtyper och kundflöden så att du kan få ut det mesta av din försäljning. Stark försäljningskunskap hjälper till att bygga relationer och hjälper dig att få fler kunder och nya order. Den goda säljaren är du som lyckas skapa värde och rätt lösningar för dina kunder.

Kurser inom marknadsföring och marknadsföring på nätet

Försäljning och marknadsföring är sammanflätade på många sätt. Marknadsföring handlar mycket om att identifiera kundtyper och på ett bra sätt skapa medvetenhet om sina produkter eller företag. Detta kan göras via traditionella medier som annonser, radiospots, TV-reklam etc., men digitaliseringen har också gjort det effektivt att marknadsföra sig online via webben och sociala medier. Många företag använder idag digital marknadsföring för att nå sina målgrupper, och därför erbjuder vi även kurser i marknadsföring inom t.ex.

Marknadsföring online

Sociala medier som försäljningskanal

e-handel

e-post marknadsföring

Få en riktad försäljnings- eller marknadsföringskurs

Om ditt företag behöver en skräddarsydd kurs riktad till dina säljare eller marknadsföringsteam utvecklar vi gärna kurser som är inriktade på ditt företags önskemål och behov.

Senast uppdaterad Sep 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Welcome to Aalborg Business College Aalborg Business College has 4 campuses in Aalborg, specialized on vocational or academic education and training.

Welcome to Aalborg Business College Aalborg Business College has 4 campuses in Aalborg, specialized on vocational or academic education and training. Läs mindre