Kurser

Det finns olika sorters kurser tillgängliga: från nätkurser till sommarkurser och intensivkurser. Kurser kan tjäna en mängd olika ändamål för olika studenter. Ibland används de som ett mellansteg mellan olika faser i studierna, eller för att erhålla yrkesmässiga meriter eller kunskaper. Det finns kurser inom många olika ämnen, från kosmetologi till ingenjörskonst, livsmedelsvetenskap och juridik, från biologi till mode. Mängden olika kurser kan vara överväldigande - men låt inte det stoppa dig! Börja söka genom att titta på de mest populära kurserna som anges nedan.

Nyligen tillagda kurser

Sustainability Institute

Kort kurs: Tvärvetenskaplig design för transformation

December 14, 2018
En mer hållbar värld innebär att vi ändrar våra antaganden om design och vad som ska utformas. Kursen kommer att fokusera på designens roll i alla sina disciplinära manifestationer. När du deltar i denna korta kurs på Sustainability Institute , är hela utrymmet en del av lärandeprocessen. Kom och lär dig i en miljö som är engagerande och uppmärksam, d… [+]är diskussioner kan avnjutas med en mångfald människor, kreativiteten förnyas genom nedsänkning, där vi lär oss med naturen och ser till att bara framtidsfaktorer upprätthålls genom generativt tänkande. [-]

Coptering

Privat Pilot PPL (H) Kurs

December 13, 2018
Förutsättningar: Sökaren måste inneha en PPL (H) med nattflygning, en CPL (H) eller en ATPL (H). Innan du börjar instruktionsfasen i flygplanet i IR (H) kursen, måste sökanden vara innehavare av AS355N: s betygsättning eller ha godkänt kvalifikationsutbildningen av den typen.

Sky Services

MEP - Multi-Engine Piston Rating

December 13, 2018
Licensen tillåter piloten att leda fleramotoriga flygplan.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vilka olika typer av kurser kan jag välja mellan?

Välkommen till sidan där du kan upptäcka lärande genom korta kurser, nätbaserade kurser, distanskurser eller företagsekonomiska kurser. En del väljer att börja med en av de kortare kurserna för att därefter arbeta sig upp mot ett certifikat eller en examen. Kontorschefer kanske vill skicka sina anställda på en av våra kurser för fortbildning för att förbättra de anställdas kunskaper och färdigheter. Oavsett om du vill bege dig in i företagandets värld eller är intresserad av finans och ekonomi, vill arbeta på din kandidatexamen eller bara friska upp kunskaperna lite kan du hitta en kurs som passar dig!


Korta kurser

En del föredrar att gå kortare kurser. Korta kurser är utformade för att erbjuda specifika färdigheter inom områden så som Design, Pedagogik, Datorer, Teknik, Psykologi och mycket mer. Korta kurser varierar i längd, men de flesta kan slutföras på några dagar, veckor eller månader. Till exempel kan någon som är intresserad av datateknik eller IT ta några korta kurser eller arbeta sig upp mot ett certifikat.

Korta kurser kan också passa dig om du har en ganska stark bakgrund inom ett specifikt område, men behöver mer intensiv träning för att vidareutveckla specifika färdigheter, såsom informationsteknik, utbildning eller andra områden, och vill skaffa de nödvändiga kunskaperna på några få veckor eller mindre.


Nätbaserade kurser

Nätbaserad utbildning utvecklades för att passa yrkesaktiva med fulla scheman och företag som önskar erbjuda fortbildning till sina anställda och fortfarande upprätthålla sin vanliga drift. När du går en kurs på internet kan du studera i din egen takt och när du själv vill. Via en del av dessa kurser kan du erhålla specifika meriter inom olika ämnesområden ganska snabbt. Vissa är väldigt specifika, medan andra är lite mer allmänna. Företag kan skicka några av sina anställda på nätkurser för att de anställda ska få en certifiering som är nödvändig eller för att de helt enkelt ska få värdefulla kunskaper inom mycket specifika områden. Det finns hundratals olika nätbaserade kurser att välja bland på den här webbsidan, så bara ta en titt!


Distanskurser

Precis som med nätbaserade kurser kan du via distanskurser få en komplett utbildning, eller bara ta en eller två kurser, beroende på dina behov och framtida karriärmål. Börja långsamt och lägg när du har tid till fler och fler distanskurser! Distanskurser finns inom många olika områden, bland annat företagsekonomi, juridik, psykologi och teknik.

 

NÅGRA POPULÄRA KATEGORIER


1. Kurser i psykologi

Psykologi
 är vetenskapen som handlar om det mänskliga sinnet och vårt beteende, inklusive motivationsfaktorer som förklarar varför människor gör som de gör, samt teorier om barns utveckling. Studier inom psykologi förbereder dig på en karriär inom ämnesområdet som rör mänskligt beteende och kan göra dig kvalificerad att jobba som exempelvis klinisk psykolog, rådgivare, socialarbetare eller forskare. Detta fält efterfrågas starkt och efterfrågan förväntas öka på grund av behovet av att förstå vad som motiverar människor och varför vi uppför oss som vi gör. En del som har studerat psykologi jobbar till och med inom områden som sport, underhållning och marknadsföring.

Kurser som erbjuds inom psykologi handlar om motivationsfaktorer som ligger bakom mänskligt beteende, teorier om mänsklig utveckling, experimentell psykologi, m.m. Att ta kurser av detta slag ger dig en stark bakgrund inom psykologi. Du kan senare använda denna kunskap och bygga vidare och kombinera med ytterligare kurser och program.


2. Kurser i juridik

Det juridiska ämnesområdet handlar om både nationell och internationell lagstiftning och förbereder dig på yrken inom det juridiska ämnesområdet. Olika institutioner vi representerar erbjuder kurser i juridisk kommunikation samt andra viktiga juridiska underkategorier. Att jobba inom juridiken kan vara ganska lukrativt, och inkluderar att arbeta som advokat via privatpraktik, som juridisk rådgivare och juridisk assistent. Den som är intresserad av det mångfaldiga området som juridik är kan börja med korta kurser och arbeta sig upp mot ett komplett program.


3. Kurser i företagsekonomi

Det finns många kurser i företagsekonomi eller företagsverksamhet att välja bland, och arbetsgivare tjänar stort på att skicka sina anställda på sådana kurser. En del företagsekonomiska kurser handlar om hur man ska skapa ledartalang bland de anställda, främja en bättre arbetsinsats och öka vinsterna i företaget. Dessa kurser och många andra erbjuder ett sunt sätt att öka vinsten genom att öka kunskaperna hos medarbetarna. Dessa kurser kan utnyttjas som en "arbetsförbättringsplan", där du skickar dina anställda på kurser i självförbättring som kan tillämpas på företaget.

 

Fördelar

Fördelarna med att ta en kurs är mångfacetterade. Inte bara ger det yrkesverksamma med fulla scheman en möjlighet att återvända till skolbänken i sitt eget tempo, det ger också arbetsgivare en möjlighet att vidareutveckla sina anställda och ge dem de färdigheter som är nödvändiga för företagets behov.

Dessutom kan upptagna mammor och pappor eller andra välja hur mycket de vill studera och när de vill göra det, utifrån sina egna intressen. Arbeta dig upp till en masterexamen eller en annan avancerad examen, en certifiering, eller bara utveckla en färdighet som du önskar du hade.

Distansstudier är attraktiva som en internationell portal som uppmuntrar människor i livets alla skeden, från alla olika nationaliteter och bakgrunder att se igenom ett stort urval av kurser och arbeta i sin egen takt för att nå sina karriärmål.


Skillnader i längd och kostnad

På den här webbsidan har du en mängd olika universitet, högskolor och skolor att välja mellan. Se igenom de olika utbildningsinstitutionerna och jämför kostnaderna. Du kommer att hitta något som passar din budget och dina behov.

Du kan hitta en mängd olika kurser att ta, beroende på om du är intresserad av bara en kurs eller om du vill sätta samman en avancerad examen. Leta efter kurser i allt från Företagsekonomi, Kommunikation, Bokföring and Marknadsföring till Juridik, Rådgivning, Hotelledning, Fotografi och Konst!