$close

Filter

Visa resultat

Sök bland kurser i Accessoardesign 2022 i Norra Irland i Storbritannien

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.De bästa modedesigners vet att rätt tillbehör är lika viktiga som de rätta kläderna, vilket gör Accessoarer Designa en kritisk del av modebranschen. Om du alltid har vetat vad skor att koppla ihop… Läs mer

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

De bästa modedesigners vet att rätt tillbehör är lika viktiga som de rätta kläderna, vilket gör Accessoarer Designa en kritisk del av modebranschen. Om du alltid har vetat vad skor att koppla ihop med den klänningen eller som handväska går med denna topp, kan Accessoarer Design vara fältet för dig.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Be om information Kurser i Accessoardesign i Norra Irland i Storbritannien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Storbritannien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
Belfast Metropolitan College
Belfast, Storbritannien

Kursen syftar till att utveckla grundläggande färdigheter i smyckestillverkning och uppmuntrar en hög standard på färdigheter och hantverk.

Kursen syftar till att utveckla grundläggande färdigheter i smyckestillverkning och uppmuntrar en hög standard på färdigheter och hantverk. -
Kurser