Sök bland kurser i Agronomi på deltid i Mexiko 2020

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader. Agronomi program är i allmänhe… Läs mer

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Agronomi program är i allmänhet starkt fokuserade på den vetenskapliga sidan av jordbruket och jordbruksföretag. Dessa program brukar ge studenter med kurser i jordbruks-, mark och gröda relaterade ämnen, såsom ogräs genetik, markvård och globala jordbruksfrågor.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Agronomi på deltid i Mexiko 2020

Läs mindre
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Monterrey, Mexico + 33 Mer

Syftet med detta program är att känna till och tillämpa begreppen agronomi i agronomins ledningsverksamhet.

Syftet med detta program är att känna till och tillämpa begreppen agronomi i agronomins ledningsverksamhet. Läs mindre
Kurser
01 July 2020
Heltid
Deltid
48 timmar
Spansk
Campusstudier