Sök bland kurser i Agronomi på deltid i Nordamerika 2020

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader. Ett agronomi Programmet är utfo… Läs mer

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Ett agronomi Programmet är utformat för att hjälpa eleverna att studera livsmedelsproduktion och relaterade begrepp. Kurser i ett program kan inkludera organisk kemi, jordbruks genetik, beskära utveckling och markvård. De flesta program kommer att ha en vinkling mot vetenskap.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Agronomi på deltid i Nordamerika 2020

Läs mindre
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Monterrey, Mexico + 33 Mer

Syftet med detta program är att känna till och tillämpa begreppen agronomi i agronomins ledningsverksamhet.

Syftet med detta program är att känna till och tillämpa begreppen agronomi i agronomins ledningsverksamhet. Läs mindre
Kurser
01 July 2020
Heltid
Deltid
48 timmar
Spansk
Campusstudier