ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Akustisk teknik 2020/2021 i York i Storbritannien

En kurs refererar till ett specialiserat utbildningsprogram. Det sker oftast på campus, men kan levereras online. Kurserna är populära för människor som vill få specifik kunskap i ett ämne.

Ljudingenjörs arbetstillfällen främja studentens 's kreativitet och uppfinningsrikedom och ger dem möjlighet att samarbeta med likasinnade ljudtekniker som också fascineras av att manipulera ljud, uppfinna nya typer av ljud och även djupdykning i fysiken hos ljudakustik för att förbättra ljudkvaliteter av teatrar, arenor och konsertsalar.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

York var huvudstad i romerska provinsen Britannia underlägsna i 1: a århundradet. Det finns många höga utbildningsanstalter och den största gotiska katedralen i norra Europa, tillsammans med berömda slott och museum.

Be om information Kurser i Akustisk teknik i York i Storbritannien 2020/2021

1 Resultat i Akustisk teknik, York Filter

Ableton Live kurs

Recording Connection Audio School
Kurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

En grundlig kunskap om Ableton Live är viktigt om du planerar att vara en elektronisk musiker eller klubb DJ. Med sin kombination av kraftfulla ombord virtuella instrument, kr ...

Läs mer