ACADEMICCOURSES.SE

Sök bland de mest populära kurserna i Albanien 2019

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

Albanien utbildningssystem är uppdelat i fyra etapper med högskoleutbildning är den högsta nivån. Denna högre utbildningen har möjliggjort alla infödda och internationella studenter att välja karriärer beroende på deras preferenser och förmågor.Institutioner som erbjuder högre utbildning i det albanska samhället ser till att det finns ett takfönster av information för alla studenter som är intresserade av landets historia, tradition, kultur och aktualiteter

Kontakta skolor direkt De mest populära kurserna i Albanien 2019

sökresultat funna Filter

Intensive English Program

Canadian Institute of Technology
Campusstudier Heltid 1 termin September 2019 Albanien Tirana

Målet med Intensive English Language Program (IELP) är att förbereda eleverna för att läsa, skriva, tala och lyssna på engelska för att lyckas i sina universitetskurser. Under programmet, studenter bekanta sig med akademiska och språkaktiviteter vanligtvis förekommer inom universitetsstudier nivå. Verksamheten omfattar visning och diskutera provföreläsningar, lyssna och anteckningar, akademiskt skrivande, läsning av vetenskapliga texter, kritiskt tänkande, delta i diskussioner och seminarier samt förbättra bibliotek och forskningskompetens.