34 Kurs Program i Argentina for 2024

Kurs Program i Argentina for 2024Filter
    • Rosario, Argentina

    Heltid, Deltid

    4 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Agribusiness Management Program syftar till att utbilda yrkesverksamma att fatta beslut och tillhandahålla verktyg för omprövning av företag.

    • Recoleta, Argentina
    • Buenos Aires, Argentina

    Heltid

    På Campus

    Argentinas fantastiska vin-producerande traditionen blir mer internationell uppmärksamhet än någonsin tidigare. Idag är det den största vinproducenten i Sydamerika (5th i världen) med mer än 1,3 miljarder liter produceras årligen.Särskilt känd för sin djupa,

    • 439, 1003, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Expanishs privata spanska lektioner i Barcelona är anpassade för att anpassas till studentens behov. Läraren ger personlig uppmärksamhet och använder material som tillgodoser elevens intressen och språkinlärningsmål. Schemaläggningen är flexibel. Det finns många alternativ för att njuta av privata spanska lektioner i Barcelona i vår skola. Du kan välja att gå klasser när du vill eller registrera dig för Individual 10 eller Individual 20 Lessons Course. Kursernas individuella karaktär gör att du snabbt kan utvecklas och utveckla dina spanska språkkunskaper med självförtroende. Varje session är utformad efter dina specifika behov inom läroplanen.

    • San Nicolás, Argentina

    På Campus

    Spanska

    INTENSIVO 80 HOURS Kurs rekommenderas till nyanlända som behöver lära sig språket från början i en avancerad takt. Kursens metodik och dess fokus är särskilt centrerat på den portugisiska talaren, och lägger standardutlänningen åt sidan. Enligt den gemensamma europeiska ramen omfattar denna kurs nivåerna A1 och A2. Om du har studerat spanska tidigare, begär nivåprovet. Kursens längd är cirka en månad; det är en måndag till fredag kurs med en 80-timmars klassbelastning, 4 timmar per dag. I slutet av kursen kommer studenterna att göra ett test för att bedöma om de kan gå in på nästa nivå. I denna kurs kommer studenterna att ta följande klasser: Grammatik fonetik och musik Argentinsk historikultur och samhälle Positiva samtal Bland andra

    • Recoleta, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Programmet för privata spanska lektioner i Buenos Aires är anpassat till varje elevs behov och mål. Du kan anmäla dig till möten på bara två timmar eller boka hela veckan med privata spanska lektioner. Vi har programmet som anpassar sig till din studieplan och budget. Du kommer att kunna anpassa både intensiteten och schemat för kursen, vilket gör att du snabbt kan utvecklas och utveckla dina spanska kunskaper med tillförsikt. Fortsätt läsa och upptäck mer om privata spanska lektioner i Buenos Aires.

    • Resistencia, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Laboratorium för studier om demokrati och aurotitarism vid det nationella universitetet i San Martín

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Välj mellan grupp och individuell spanska. Dessa kurser är perfekta för studenter som vill lära sig lite spanska, eller förbättra det de redan kan, för att göra en resa enklare och roligare och för fortsatt lärande. Det är också perfekt för utbytesstudenter som reser utomlands till ett spansktalande land innan de börjar college, och som behöver en snabb fördjupningsprocess för att vara redo när terminen börjar. Slutligen är det ett bra alternativ för dem som vill göra stora framsteg på spanska på relativt kort tid och till ett överkomligt pris.

    • Martínez, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Easy Tango -metod. Argentinska Tango Coach Association certifikat

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Att förbereda deltagaren att närma sig olika situationer i vardagen på spanska för antingen personliga, professionella eller pedagogiska ändamål. Att hjälpa eleverna att utveckla interkulturella färdigheter, samt att stödja effektiva inlärningsframsteg på kortare tid.

    • Buenos Aires, Argentina

    Distansutbildning

    Spanska

    Det är viktigt för oss att varje elev får den individuella uppmärksamhet de behöver och att deras utbildning förtjänar. Våra online-lektioner i spanska kombinerar talövning och situationsträning så att det du lär dig i klassrummet omedelbart kan tillämpas utanför det. Allmänna online-spanska lektioner var utformade för elever att lära sig som om de var i klassrummet. En lärare kommer att vägleda hela lärandeprocessen dagligen. Vi har också privata Skype-lektioner, DELE-examensförberedelser. HUR DET FUNGERAR: Varje program är 2 veckor långt och innehåller 12 timmars lärarledd arbete, 3 klasser om 2 timmar per vecka i privata lektioner via Skype / Google Meet. Studenterna måste boka i förväg vår första intervju och ställa in lektioner och ställa in programmets startdag. KRAV: Inga specifika krav. Innan du börjar kursen, skulle du boka en kort intervju med en av våra lärare för att ställa in det mest lämpliga materialet för ditt program och vald kursnivå. SCHEMA: Våra lärare är tillgängliga på vardagar, måndag till fredag, från 9 till 20 (Buenos Aires-tid)

    • Buenos Aires, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Är du intresserad av att studera spanska på AMAUTA eftersom du kan få högskolepoäng? Registrera dig för vår speciella kurs för spanska för universitetsstudenter och dra nytta av att vara en del av denna speciella grupp med extra motiverade unga. AMAUTAs spanska program har godkänts av flera universitet från länder över hela världen, så att du kan tjäna poäng för kurser du tar på AMAUTA. Programmet innehåller föreläsningar om latinamerikansk historia och litteratur samt besök på platser av intresse. Vi analyserar dagstidningar dagligen och har debatter om intressanta aktuella ämnen.

    • Córdoba, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Visa dig själv för världen i världens största sökmotor och sälj mer. Ditt varumärke kan inte lämnas utanför den mest använda sökmotorn i världen. Lär dig att annonsera på Google och synliggöra ditt varumärke. Gå med i den digitala utvecklingen. Med den här kursen lär du dig att planera, hantera och utvärdera annonskampanjer på Googles största annonsplattform. När du är klar har du de verktyg du behöver för att strategisera och visa annonser i söknätverket och bildannonser i Display -nätverket. Du kan också analysera dina resultat tack vare de möjligheter som Google Analytics erbjuder. Gå med i den digitala utvecklingen.

    • 538, Argentina

    På Campus

    Spanska

    Denna en-mot-en-kurs har utformats speciellt för Academia Buenos Aires (av en universitetsprofessor) för studenter som vill fokusera på affärsspanska. För att delta i denna kurs behöver du en mellannivå i spanska (kolla vår intensiva spanska kurs). Under kursen lär du dig maximalt spansk företagsterminologi, förstår affärsverksamhet i Latinamerika och får en inblick i den argentinska ekonomin. Det finns nästan inget fokus på grammatik, eftersom dessa kan förvärvas separat i allmänna kurser eller under ytterligare privata lektioner. Delar av kursen är baserade på verkliga fallstudier, som kräver studentens förberedande förberedelse och aktivt klassdeltagande. Kursmaterialet inkluderar företagstexter och tidskrifter för att säkerställa att du kan använda de uttryck och strukturer som är nödvändiga för att samarbeta med kunder och kollegor på spanska. Du kommer att få ett specifikt affärsförråd och olika utdelningar som handlar om Latinamerikas ekonomiska liv. På begäran kan deltagaren följa kursen i par eller i små grupper (högst 6 elever per grupp).

    • Rosario, Argentina

    Engelsk, Avestan

    Våra kurser i grafisk design ger dig en rad färdigheter som kommer att utveckla din kreativa och konstnärliga talang inom design. Som student på den här kursen lär du dig allt om förpackning, varumärke och utveckling av ett visuellt språk som talar till publiken. Du lär dig omfattande hur du använder en rad programvaror, inklusive Adobe Suite, och du får fördjupad kunskap om behoven hos samtida reklam- och kommersiella designföretag. Detta innebär att du efter att ha avslutat har starka förmågor när det gäller att skapa webbplatser, reklammaterial och videoanimation.

    • San Juan, Argentina

    Spanska

    Universidad De Congreso föreslår att utbilda revisorer inom affärsekonomiskt område som kan lösa problem och fatta beslut.